Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a Jobbik...

Mi a véleményetek a Jobbik törvényjavaslatáról, ami szerint a pedofilokat kémiailag kasztrálnák ? Nekem erről mindenféle másság üldözése ugrik be, és álmomban nem gondolnám, hogy ezt valaha is törvénybe kellene foglalni.

Figyelt kérdés
2020. szept. 10. 18:01
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
46%
Nincs olyan büntetés, amely ne korlátozná az emberi szabadságot. A pedofília az emberi jövőt semmisíti meg, a gyerekeket támadva. A pedofíliát és a pedofilokat tűzzel-vassal üldözni és irtani kell.
2020. szept. 11. 15:49
 22/33 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, biztos lehetsz benne, hogy nincs egyetlen hatóság se, amelyik "csali oldalakat" hoz létre pedofil képekkel. A hatóság max. gyereknek szokta kiadni magát és úgy csalja lépre a pedofilokat, de nem hoz létre pedofil oldalt.

A pedofilok egy életre tönkre teszik az életét annak, akit molesztálnak. Sokan még évtizedekkel később, felnőttként se tudják magukat túltenni azon, amit gyerekként tettek velük.

A kémiai kasztrálást nem fogják törvénybe foglalni, a jobbik csak igyekszik populista lenni. Hol a halálbüntetést akarják, hol ezt, hol mást, épp amit felkap a közvélemény.

2020. szept. 11. 16:15
 23/33 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
48%
A kérdező csak trollkodik, ne foglalkozzatok vele. Kár érte, mert a téma érdekes, csak nem lehet róla értelmesen beszélni.
2020. szept. 11. 18:16
 24/33 A kérdező kommentje:
Pontosan, a téma is érdekes, igaz kissé elcsépelt már, mert mindenhol ezt feszegetik. Azért is tettem fel újra, mert kíváncsi voltam az esztelen indulat elönt mindent, és a karóbahúzás, akasztás, stb lesz az egyetéen válasz, vagy esetleg lesz egy fajta párbeszéd erről a "jelenségről" és arról a néhány szerencsétlen emberről akik pl. maguk is pedofilok. De én egy percig sem hinném azt hogy azok szerettek volna lenni. Hanem "ezt dobta a gép", így alakult az orientációjuk. Ez utóbbi amit egyzerüen tagad a mainstream média.
2020. szept. 11. 18:45
 25/33 A kérdező kommentje:
Kissé Off lszek most olvastam régebben egy cikket azokról akik elkövetnek kissebb lopásokat, és anno volt olyan érvelés, hogy az illető "nem tehet róla" ezért nem is vonható felelőségre. Tudom nem 100%osan ezt a témát vetettem fel, de egyébként van olyan tuományos kutatás is ami azt próbálja kideríteni ezek a később bevésődő magatartásformák mennyire szándékosan alakulnak ki az adott személy részéről, mennyire felelős ezek kialakulásáért az egyén.
2020. szept. 11. 18:49
 26/33 anonim ***** válasza:

"ezt dobta a gép", így alakult az orientációjuk"

Nem, nem születik senki pedofilnak. Ezt nem tudom honnan szeded. Te tényleg csak trollkodsz.

2020. szept. 11. 19:33
 27/33 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint pedig igen születik, sőt homoszexuálisnak is, és transzexuálisnak is. Még szerencse hogy kevés van belőle, de tény hogy vannak. Ezt az internet előtt le lehetett tagadni, de már a mai tömegkommunikáció, akármennyire is torzitva van és telítve politikával, ez a tény nem tagadható le.
2020. szept. 11. 20:22
 28/33 anonim ***** válasza:

A kémiai kasztrálás elég sok gondot vet fel majd a későbbiekben.(Merevedési zavar,depresszió, csontritkulás) Ráadásul csak akkor lehet megtudni valakiről, hogy pedofil ha bevallja vagy már elkövetett erre utaló dolgot. Tehát ha rossz emberen alkalmazzák,akkor ugyanazok a hatások lesznek rá is igazak, aminek a legvégén az öngyilkosság van. Sőt sokan mindenféle pedofília nélkül is képesek ezt elkövetni,csupán szexulális érdeklődésből.

Tehát a megoldás:

Az elkövetőket letartóztatni és alkalmazni rajtuk a kezelést.

A bevallókat pedig lehetséges bűnelkövetőként tartani.

Sajnos,máshogy nem tud kiderülni a probléma,mert pont olyanok,mint a normális emberek,csak másra izgulnak.

2020. szept. 11. 20:33
 29/33 A kérdező kommentje:
Szerintem a többséget az önygyilkosság sem hatja meg akik azonnali kerékbetörést ordibálnak arra aki ilyennel lebukott. De tény ha pl. valamilyen vádaskodás, esetleg karaktergyilkosság része a pedofiliával történő gyanusitgatás, annak az érintett részéről nagyon csúnya része lehet.
2020. szept. 11. 20:43
 30/33 A kérdező kommentje:
Szerintem a többséget az önygyilkosság sem hatja meg azokat akik azonnali kerékbetörést ordibálnak arra aki ilyennel lebukott. De tény ha pl. valamilyen vádaskodás, esetleg karaktergyilkosság része a pedofiliával lenne a történő gyanusitgatás, annak az érintett(megvádolt) részéről nagyon csúnya vége lehet.
2020. szept. 11. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!