Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Belépnétek az MSZP-be?

Belépnétek az MSZP-be?

Figyelt kérdés

Eddig nem politizáltam soha,mert nem érdekelt. A szüleim mindig is MSZP pártiak voltak, és most is azok.

20 éves vagyok és Apám erőlteti hogy lépjek be a pártba mert kellenek a fiatalok a jelenlegi tagok közé. A barátnőm és az Ő szülei is MSZP-sek. Több konfliktusom is volt a barátnőmmel, azért mert én nem politizálok ellentétben vele és kicsit el is ítélem az MSZP-t. Egyébként sem szeretek politizálni, családon belül pedig végképp nem akarok! Barátnőm fanatikusan MSZP-s és erőltetné a dolgot apámmal 1ütt.

Ilyenkor ki mit tenne?

2010. aug. 6. 12:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
csak azt nem értem, hogy mitől ilyen vehemensek? mit esznek azon a "baloldali" párton? ők verték szét a baloldalt, a Fidesz ennek köszönheti a hatalmát!
2010. aug. 6. 16:25
 12/21 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem akarsz ne lépj be.
2010. aug. 6. 16:35
 13/21 anonim ***** válasza:
90%
Úristen. Nehogy belépj! Ilyen alapom meg mindenki küldje a szüleit a Jobbikba, mert ott meg sok a fiatal.
2010. aug. 6. 17:09
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass a szívedre,jó úton jársz a kérdésed bizonyítja.
2010. aug. 6. 19:11
 15/21 anonim ***** válasza:
35%

De igazából az hogy belépsz nem jelent semmit.

Ha nem jársz el a megbeszélésekre stb akkor úgyis mindegy...

2010. aug. 6. 20:09
 16/21 anonim ***** válasza:
54%
Ha MSZP tag akarsz lenni, akkor úgy kéne kinézned mint egy állatnak, és úgy is kéne viselkedned mint egy állatnak. Egyébként nem értem, hogy egy párkapcsolat miért politika függő? Ez nem normális, pláne egy ilyen bohócpárt esetében.
2010. aug. 6. 21:51
 17/21 anonim ***** válasza:
NE lépj be!
2010. aug. 7. 12:02
 18/21 anonim ***** válasza:

Én belépnék, mert hiába 2002 és 2010 között igencsak leszerepelt az MSZP, de még mindig azokat az ideológiákat 'vallom a magaménak', amit nekik (kellene) képviselniük.

De ha te nem akarsz, erre nem kényszeríthet senki, ha inkább a Fidesz szimpatikusabb, akkor meg főleg ne!:)

15/f

2010. aug. 7. 15:51
 19/21 anonim ***** válasza:
MSZPbe belépni ? SOHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. aug. 7. 18:36
 20/21 anonim ***** válasza:
Gazdag lennél.De nem feltétlenül közkedvelt,főleg most.A nagymamám mindenkit ismer,és mindenkiről fél órás monológot tart,hogy mennyire utálja...
2010. aug. 7. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!