Belépnétek az MSZP-be?
Eddig nem politizáltam soha,mert nem érdekelt. A szüleim mindig is MSZP pártiak voltak, és most is azok.
20 éves vagyok és Apám erőlteti hogy lépjek be a pártba mert kellenek a fiatalok a jelenlegi tagok közé. A barátnőm és az Ő szülei is MSZP-sek. Több konfliktusom is volt a barátnőmmel, azért mert én nem politizálok ellentétben vele és kicsit el is ítélem az MSZP-t. Egyébként sem szeretek politizálni, családon belül pedig végképp nem akarok! Barátnőm fanatikusan MSZP-s és erőltetné a dolgot apámmal 1ütt.
Ilyenkor ki mit tenne?
Uhhh..
Elég ciki a fiatalok körébe manapság az MSZP. Egyik ismerősöm se az.
Az MSZP egy letűnt rendszer maradványa. Szépen átmentették magukat az elvtárs bácsik, de ennyi. Nem kell tovább táplálni. A baloldalon annyi kedves kezdeményezés van (bár legtöbbször álmodozó és irreális, sokszor túl liberális), inkább azokba lépj be ha már muszáj...
De tényleg érdemes elkerülni a politikát, max. választások alkalmával foglalkozni vele, egyszerűbb az élet nélküle.
Azért hogy a család , barát/nő "levárásainak " eleget tegyek, közben meg nem is értek egyet a párt miértjeivel, úgy NEM.
Ha a párom JT akarna lenni (bár ez teljes hipotézis csak) ráhagynám, de 99%, hogy én azért nem lépnék be oda.
De ez én vagyok.
Soha nem lépnék be!
Te se lépj be! Úgy látom nálatok az "öszödi beszéd" sem verte ki a biztosítékot. A többiről nem is beszélve...
Hol éltetek ti eddig?
Sajnálom, hogy ilyen nézeteitek vannak....
Amíg ilyen felfogású emberek lesznek, addig itt nem lesz rend.
Ez az hogy engem nem érdekel a családom politikai nézete és nem is igazán szeretnék belépni! (Ha mindenképp politizálnom kéne, akkor én reálisan gondolkodnék és mérlegelném a történteket, valamint a jelenlegi politikai helyzetet. Ennek eredményeképpen azt mondom, hogy inkább belépek a FIDESZBE!!!!)
De mivel nem érdekel politika így nem fogok belépni...
Ha érdekelne akkor sem lennék fideszes mert tudom hogy a családom és a barátnőm elállna tőlem!
Ettől kicsit félek...
"Ha érdekelne akkor sem lennék fideszes mert tudom hogy a családom és a barátnőm elállna tőlem! "
nos ebben az esetben (már ha tényleg ezt tennék) én biztos megtagadnám a családom és a bnőmet kidobnám a francba! Ha emiatt "elállnak" tőled és még MSZP-sek is az már régen rossz :-(
Nem úgy értem szó szerint hogy elállnának tőlem, hanem egész más lenne a viszonyunk a továbbiakban. Egy kapcsolat működhet politikai nézettől függetlenül is sztem!
Pl.: Hajdú Péter és Sarka Kata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!