Ha tényleg olyan élhetetlen Magyarország, akkor miért akar mégis mindenki idejönni élni?
Fél Kína, fél Ázsia, fél Nyugat-Európa, fél Ukrajna ide tolakodna hozzánk. Alig győzzük lezárni a határainkat, hogy ne jöhessenek ide.
De azt mondja meg valaki, ha tényleg egy kevésbé élhető országban élünk, miért jön mégis mindenki hozzánk? Hm?
Végigolvastam a beszélgetést. Az egyetemről kirúgnak páros lábbal, ha forrás nélkül firkáltok eszelős hülyeségeket, és még szakdolgozatot sem írhatnátok. Remélem ezzel tisztában vagytok...de szerintem nem.
És még magyarázzátok a másik válaszolónak, hogy miért nem kell alátámasztani, amit összehablatyoltok :D Egy szellemi alsópolc hozzátok képest maga a Himalája. Istenem gyere le, és hozd magaddal Szókratészt is...
Na én is lépek innen, az ország leginkább az ilyen fideszfóbiás olvasatlan vadszamarak miatt élhetetlen, mint ti.
És akkor mit csinálnak az egyetemen, ha olyan forrást jelölsz meg aminek semmi köze a dolgozatod állításaihoz?
Ez amúgy megvan, te nagy entellektüel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!