Rendkívül gyorsan terjed a koronavírus. A kormány nem tesz semmit. Mire várnak?
Már lassan 2 hete elkezdődött a második hullám. Világszerte, Magyarországon is nagyon gyorsan terjed a vírus. A kormány nem tesz semmit. Semmi reakció, korlátozás. Előbb vagy utóbb lépniük kell valamit. Mire várnak? Csak nem a 24-i focimeccs miatt várnak a korlátozásokkal?
#30!
Szerinted hány halottunk lesz ksrácsonyra?
Hajj, látom összegyűlt a vírustagadók színe-java... Vagy ugyanaz az egy írogat állandóan. Tökmindegy.
"augusztus második felében 30-37 fok volt" Igen. Magyarországon. És szerinted a világ minden részében ennyi volt? Az emberek meg otthon ültek a négy fal között és nem utaztak sehova? Nem írtam, hogy az emberek a nyaraláson összeszedett vírusokat széthordták és most kezd egyre több ember megbetegedni?
"Érdekes, tavasszal a magadfajta rettegők azt mondták, hogy a koronavírus terjedése nem függ az időjárástól" Ilyet senki nem mondott. Azt mondták, hogy a nyártól, melegtől nem fog eltűnni, de valószínúleg csökken a megbetegedések száma. És így is volt.
Még valami értelmes kérdés? Komolyan: miért nem olvastok a gyk-n és a vírustagadó oldalakon kívül mást? Tök jó lenne, ha értelmes, hiteles oldalakról is tájékozódnátok, nem csak a hülyeséget olvasnátok, mert azt egyszerű.
Segítek: [link] [link] idegennyelvű oldalakat nem linkelek, mert úgysem értenéd.
36!
Vicceskedő okoskának nincs saját gondolata, kár belé a szó.
Majd utólag leírja, hogy ő előre tudta.
36. a személyeskedés ezek szerint a tudományos magyarázat :D
de a kérdésemre még mindig nem sikerült válaszolni. hogy lehet az, hogy júliusi melegben senki említésre se méltatta az új megbetegedéseket, az augusztusi melegben viszont már megmagyarázható, hogy elkezdett terjedni...:D
és mégegyszer leírom, ha már ilyen gyengefelfogású volnál(ja ez személyeskedés), hogy nem vírustagadó vagyok, csak az ilyen sipákolást nem értem, mint a kérdés is. mit kéne tenni még? zacskót kéne húzni mindenki fejére vagy ősszel és télen senki ne mozduljon ki otthonról, mert terjed a vírus?
A maszk nem igazán véd, pont azért, mert az emberi önzőség gázolja. A masz ugye tőlem védi a többieket, hogy ne köpjem le őket pl., és nem pedig engem tőlük. Ha van egy csoport, ahol mindenki hordja, csak én nem, akkor viztonságban vagyok, egyedül én lehetek veszéllyel rájuk. De mivel sokan tünet nélküliek úgy hiszik, hogy úgysem fertőznem/ők nem koronásak, miért kéne akkor a maszk? Ha tényleg minket védene a maszk/jobban, akkoe többen hordanák. Ha egyetemi előadáson elöl ülök, akkor is minek? A többiek mögöttem vannak, a tanárok több méterre.
A másik a fogdosás, mindenki összefogdos mindent, tömegközlekedés, egyetemi előadók, hiába amaszk, ha egy koronás letüsszög egy korlátot ennyi...Nagyon kevés ember szokott rendszeresen kezet mosni vagy fertőtleníteni.
Szerintem vagy engedjük szabadjára a vírust és hagyjuk a maszkozást és a távolságtartást, vagy legyen vesztegzár, de ne ilyen köztes intézkedések, amiknek semmi értelme. Tesi órákon ugye nuku maszk. Koli szobákban szintén nem. Mi értelme fedett helyen hordani, ha amint kiérsz semleges zónába úgymond, leveted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!