Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rendkívül gyorsan terjed a...

Rendkívül gyorsan terjed a koronavírus. A kormány nem tesz semmit. Mire várnak?

Figyelt kérdés

Már lassan 2 hete elkezdődött a második hullám. Világszerte, Magyarországon is nagyon gyorsan terjed a vírus. A kormány nem tesz semmit. Semmi reakció, korlátozás. Előbb vagy utóbb lépniük kell valamit. Mire várnak? Csak nem a 24-i focimeccs miatt várnak a korlátozásokkal?

[link]

[link]

2020. szept. 8. 12:57
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
82%
És a legújabb infó szerint (2órás) Ártánd is nyitva és oszlik a forgalom.
2020. szept. 8. 16:06
 22/46 anonim ***** válasza:
44%

"Lezártuk a határainkat, már ez is elég."

Látom gyermekem, lezártad. :D

2020. szept. 8. 16:08
 23/46 anonim ***** válasza:
85%

Nekem úgy tűnik a rendőrség sem ad arról információt hogy bármit lezártál volna. Gondolom ez valami nem túl jól sikerült akciód lehetett. Legtöbb átkelő 0-24h nyitva:

[link]

2020. szept. 8. 16:17
 24/46 anonim ***** válasza:
52%
Ez egyáltalán nem gyors. A gyors terjedés egy 10 milliós országban olyan napi tízezres nagyságrendnél kezdődik.
2020. szept. 8. 17:29
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
16. továbbra is kérdezem. júliusban nem volt senki, aki kórházba került volna, hogy ennek hírértéke legyen? erre válaszolj, tudományosan, ha már ennyire ezen lovagolsz...:D mi az oka annak, hogy júliusban nem igazán volt arról szó, hogy tömegesen kerülnek intenzívre...
2020. szept. 8. 19:40
 26/46 anonim ***** válasza:
26%
25: "ha már ennyire ezen lovagolsz" ööö... lemaradtam valamiről? Mikor és hol lovagoltam én ezen? Pont hogy te vagy az, aki nem képes megérteni, hogy a vírusok jobban terjednek ősszel, télen, meg ebben az esetben amikor az emberek nyaralásból hazaviszik, majd a nyaralási élményeket mindenkivel megosztva jól körbefertőznek mindenkit. Nem tűnt fele neked eddig, hogy az influenza sem nyáron terjed, hanem ősszel és télen?
2020. szept. 8. 19:44
 27/46 anonim ***** válasza:
augusztus második felében 30-37 fok volt...szerintem az sem őszi sem téli időjárásnak nem mondható...pont olyan időjárás, mint júliusban volt, sőt talán azt is mondhatjuk, hogy a július sokkal változékonyabb volt.
2020. szept. 8. 19:53
 28/46 anonim ***** válasza:
83%
#26 Érdekes, tavasszal a magadfajta rettegők azt mondták, hogy a koronavírus terjedése nem függ az időjárástól, és nyáron mind meghalunk. Most azt mondjátok, hogy függ az időjárástól, és télen mind meghalunk. Érdekes egy vírus ez, mindig úgy változtatja a viselkedését, hogy legyen mitől rettegni :)
2020. szept. 8. 20:17
 29/46 anonim ***** válasza:
44%

#28!

Tavasszal mindenki abban bízott, az influenzuhoz hasonlóan nyáron nem fog terjedni. De az arab helyzet miatt hamar kiderült, hogy nincs számottevő hatása az időjárásnak a vírusra.

2020. szept. 8. 20:43
 30/46 anonim ***** válasza:
55%
#29 Akkor mégsem fogunk télen mind meghalni? Kérlek, nyugtass meg! :)
2020. szept. 8. 20:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!