Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj, hogy Vidnyánszky...

Miért baj, hogy Vidnyánszky lett a Színművészeti Egyetem igazgatója ?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok miben fog változni a Magyar művészet, kultúra, színház és film ipar, hogy Vidnyánszky kijelentette, hogy szeretne jobbikos és keresztény értékeket belecsempészni a művészetbe ?
2020. szept. 8. 01:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
7%
A baloldalnak semmi sem tetszik.Lehetett volna bárki is,az eredmény ugyan az.Tovább uszított volna.No meg ez a színművészeti iskola.Nem hiányzik senkinek sem.Dolgozni nem akaró szabadelvű bohócok,alkeszok,stb. járnak oda "tanulni".A társadolom legalja.
2020. szept. 8. 10:22
 12/17 anonim ***** válasza:
17%

10 "A 9-es tökéletes példája annak, amit írtam. Nem azzal foglalkozik, hogy miért tüntetnek, hanem két tök irreleváns dolgot ír, "

Mert az jut az ember eszébe a színművészetiről, hogy évtizedek óta nem láttam értelmes magyar filmet. A színházi előadásokról, ami többnyire propaganda becsomagolása már ne is beszéljünk. A SZFE hosszú évtizedek óta csak a szexuális zaklatások révén kerül előtérbe. Semmi emléítésre méltó alkotásuk nincsen. Ha fáj a hasad, mert éhezel és tüntetnek az üzemben átszervezés miatt, neked nem az évtizedek óta korgó gyomrod jut az eszedbe róla?

" amiből az első ráadásul nyilvánavaló hazugság."

Sajnos igaz, amit leírtam. Nem bírtam elejétől a végéig megnézni egyetlen magyar filmet sem a 90-es évek utánról, pedig 100x leadták őket. A színházakból pedig el kellett jönnöm, mert nem bírtam az unatkozást

2020. szept. 8. 10:27
 13/17 anonim ***** válasza:
9%
Nem baj.
2020. szept. 8. 10:31
 14/17 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
88%

"Mert az jut az ember eszébe a színművészetiről, hogy évtizedek óta nem láttam értelmes magyar filmet. "

Kiváló érvelés. Tehát van egy kérdés, te meg tök másról kezdesz beszélni, mert eszedbe jut valami a témához lazán kapcsolódóan, amit mindeképpen ki akarsz adni magadból. Remek.

" Semmi emléítésre méltó alkotásuk nincsen."

Hány díjnyertes alkotást soroljak fel? Hogy neked valami nem tetszik, az egyéni ízlés kérdése, de ne mondd, hogy nem említésre méltó egy Oscar vagy egyéb rangos díj.

2020. szept. 8. 10:33
 15/17 anonim ***** válasza:
25%
Ezeket a díjakat mind elfogult emberek adják. Nem azért kapta az Oscart, mert olyan jó a film, hanem mert azt a témát dolgozta fel, amit feldolgozott. Persze a film is lehet jó. De jelenleg általában a magyar filmgyártás sehol sincs. Ezen változtatni kellene.
2020. szept. 8. 10:47
 16/17 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
78%

Tehát te nem szakmai elsimerésben méred egy művészeti produktum exportértékét, mert azokat elfogult emberek ítélik oda, hanem az alapján, hogy neked személy szerint mi tetszik?

A sok hülye külföldi meg képes volt megnézni a Testről és lélekrőlt, meg a Torinói lovat.

2020. szept. 8. 12:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát én most láttam elborzasztó részleteket az M5 műsorán abból a Bánk Bán operából, amit még 2017-ben rendezett. Amikor megláttam Gertrudist cicanadrágban, akkor bennem megszakadt valami. Akkor ez az ember legyen iga6zgató, de ne rendezzen. A klasszikus pesszimista világnézet (Murphy törvénye) példázata: akinek fingja nincs az egészről, az igazgatja.
2021. márc. 8. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!