Miért baj, hogy Vidnyánszky lett a Színművészeti
Egyetem igazgatója ?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok miben fog változni a Magyar művészet, kultúra, színház és film ipar, hogy Vidnyánszky kijelentette, hogy szeretne jobbikos és keresztény értékeket belecsempészni a művészetbe ?
Őszintén azt se tudom ki az a Vidnyászky és eddig erről az Egyetemről sem hallotam. :D Azt tudom, hogy van valami, ahol színészek tanulnak, meg rendezők meg miatöbbi, de igazából nem foglalkoztam vele, és név szerint sem tudtam, hogy így hívják. :D. A magyar filmek szarok, színházba meg utoljára általános iskolába voltam ami 15-16 évvel ezelőtt volt, de akkor is kötelező jelleggel. Szóval igazából nem nagyon érdekel, hogy mit csinálnak. Véleményem szerint, sokat nem tesznek hozzá a gazdaság növekedéséhez, sem az technológiai fejlődéshez. Mérnökökre, orvosokra, kutatókra sokkal több szükség van, mint szinészekre. Így is rengeteg szinész van a parlamentbe. Elég az.
2020. szept. 8. 02:07
3/17 anonim válasza:
Nem baj.
2020. szept. 8. 04:35
4/17 anonim válasza:
Nemzeti Színháznál láthattuk, hogy leginkább az igény nincsen meg rá.
2020. szept. 8. 07:44
5/17 anonim válasza:
Mert többek közt 8 posztja van már így is.
2020. szept. 8. 07:48
6/17 anonim válasza:
Ha ő marad, akkor olyan művek lesznek, ami a Fidesznek tetszik.
2020. szept. 8. 07:48
7/17 Deák Dominik 2020 válasza:
Nem az a baj, hogy ki került vezető pozícióba, hanem a hogyan. A kormánymédia mindig csak azzal tud jönni, hogy változás kell, ezek után persze hogy hisztinek tűnik a tüntikézés.
Csak sosem ezzel volt baja az egyetemnek és nem is ez ellen tüntetnek. De már megszokhattuk, hogy így működik a kormánymédia.
2020. szept. 8. 08:17
8/17 hollófernyiges válasza:
"Őszintén azt se tudom ki az a Vidnyászky és eddig erről az Egyetemről sem hallotam."
De azért szakértőként hozzászólsz a témához.
2020. szept. 8. 08:39
9/17 anonim válasza:
A magyar színészekvalami tragédia. Ha ilyen nézhetetlen, ripacsokkal tömködött "alkotásnak" nevezett nézhetetlen exportálhatatlan termékeket állítunk elő, ráadásul a színészek extra gázsit kapnak, akkor nincs szükség színművészetre magyarországon.
Arrol nem is beszélve, hogy a színművészeti egy ku*rvaképző. Már a felvételin zaklatják a gyerekeket a "művész" urak. AZ egész színházasdi egy kupleráj [link]
2020. szept. 8. 09:55
10/17 Deák Dominik 2020 válasza:
A 9-es tökéletes példája annak, amit írtam. Nem azzal foglalkozik, hogy miért tüntetnek, hanem két tök irreleváns dolgot ír, amiből az első ráadásul nyilvánavaló hazugság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!