Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A SzFE hallgatói meddig...

A SzFE hallgatói meddig húzzák a húrt? Miért haragítják magukra az embereket?

Figyelt kérdés

Nevetséges ez a tíltakozás, hogy pár tüntető azt nyilatkozza, hogy 100%-uk kiáll mellettük. Az hogy a tanulók akarják megmondani mi legyen az iskolával, akik még csak most kezdték tanulni a szakmát. Az hogy államosításról beszélnek, holott most vonul ki az állam.

A liberálisok szerint az állam rossz gazda. Különben is ha lecsapolják a mocsarat, nem a békákat kell megkérdezni. Most végre nem az állam lesz a fenntartó, hanem nyugati módra lesz átalakítva. Miért kell a maradék szavazót is magukra haragutanítuk?

2020. szept. 6. 20:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
15%
Én alapból nem értem, hogy az egyetemek miért rendelkezhetnek autonómiával az államon belül? Mint aki az erős államba hisz, szerintem az oktatást teljesen alá kéne rendelni az államnak. Támogassuk a papokat, hogy hirdessék nekünk az ígét.
2020. szept. 6. 21:44
 12/20 anonim ***** válasza:
74%
Nézd meg, Vidnansky elvtárs mit csinált Kaposváron, arra lehet számítani a SZFE-n is.
2020. szept. 7. 00:44
 13/20 anonim ***** válasza:
67%

"Miért haragítják magukra az embereket?"

Kit?

Vidnyánszkit?

Azt én nem nevezném embernek.

2020. szept. 7. 08:36
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

Kedves kérdező! Próbálj a saját nevedben beszélni!

Engem például az ilyen "liberális hüllőkeltetőzők" bosszantanak, de nagyon.

De legalább ezzel a stílussal bizonyítják a jobboldali sajtó morális felsőbbrendűségét. Ugye?

2020. szept. 27. 21:54
 15/20 anonim ***** válasza:
90%

" az egyetemek miért rendelkezhetnek autonómiával az államon belül"

mert Európában (és az európai kultúrkörben) így van ez már 700 éve.

és láthatóan sikeres ez a modell.

2020. okt. 5. 20:52
 16/20 anonim ***** válasza:
81%

Visszakérdezek: a Fidesz meddig feszíti a húrt? meddig haragítja az (értelmesebb) embereket?

Én pl. egyáltalán nem haragszom az SZFE-s diákokra, sőt. Konkrétan hősiesnek gondolom hogy ki mernek állni valamiért. A Fideszre annál inkább haragszom. Igen sok dolog miatt.

2020. okt. 6. 00:19
 17/20 anonim válasza:
55%
Anyádra haragudj, amiért ilyen neveltetésben részesültél!
2020. okt. 13. 23:04
 18/20 anonim ***** válasza:
Én a színész szakmát nem tartom sokra mindazonáltal szemfényvesztés ez az egész megmozdulás. Egyáltalán nem gondolom hogy a hallgatók egységesek lennének: szerintem van egy mag aki így akar berobbanni a köztudatba hogy politikai téren 10 év múlva “legyen pénz lóvéra”. Van egy rajongói haveri kör aki követi őket, a többi viszont csak nem akarja kiközösíttetni magát azzal hogy nem elég partiarc. Mint suliban : valakiknek nem volt kedve tanulni és kitalálták hogy álljunk kettesével az ajtóhoz hogy udvarra mehessünk, max leszid minket a tanár ha nem jön be(persze leszidott de túléltük) . Viszont mikor már nagy volt a tét és azzal jöttek hogy” nem készültünk dogára de álljatok ki mellettünk, adjon be mindenki üres lapot, csak nem ad mindenkinek karót!” Ekkor már nem kértünk bocsánatot amiért mi viszont készültünk, hanem anyjuk tippelt foglalkozását hangoztattuk. Szóval mikor majd egyenként kell nyilatkozniuk együttműködnek-e vagy sem (és nem lesz ott szenvedélyes hallgatótárs füle) majd kiderül mennyire nincs full egyetértés ott
2020. okt. 14. 19:16
 19/20 anonim ***** válasza:

18-as!

Ezt ugyan mire alapozod?

2020. okt. 14. 19:47
 20/20 anonim ***** válasza:

"Egyáltalán nem gondolom hogy a hallgatók egységesek lennének"

Most komolyan senki nem olvassa a HÖK-ös közvélemény kutatásokat?

Már a legelején kijött, hogy akik válaszoltak, azok többsége nem utasítja el a modellváltást, csak annak a mikéntjét.

2020. okt. 14. 21:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!