A SzFE hallgatói meddig húzzák a húrt? Miért haragítják magukra az embereket?
Nevetséges ez a tíltakozás, hogy pár tüntető azt nyilatkozza, hogy 100%-uk kiáll mellettük. Az hogy a tanulók akarják megmondani mi legyen az iskolával, akik még csak most kezdték tanulni a szakmát. Az hogy államosításról beszélnek, holott most vonul ki az állam.
A liberálisok szerint az állam rossz gazda. Különben is ha lecsapolják a mocsarat, nem a békákat kell megkérdezni. Most végre nem az állam lesz a fenntartó, hanem nyugati módra lesz átalakítva. Miért kell a maradék szavazót is magukra haragutanítuk?
Kérdező, én nem haragszom rájuk, az én nevemben te ne beszélj!
Légy szíves!
Először is, ha nem az állam lenne a fenntartó akkor nem lenne ekkora balhé.
Másodszor sokan kiálltak, akik már nem csak tanulják, hanem művelik a szakmát, határon innen és túlról is.
Vajon milyen lesz a nemzethy keresztyén szemléletű oktatás ?
Szituációs gyakorlatok színésznövendékeknek :
- jelezze ráutaló magatartással, hogy 40 százalék visszajár a megrendelőnek
- béreljen jachtot az Adrián azzal az ürüggyel hogy a nagymamáját szeretné hajókáztatni. K..rvákról kokoról szót ne ejtsen
- ön egy ügyész és sajtótájékoztatót tart. Játssza el minél hitelesebben, hogy a benyújtott bizonyítékok alapján nincs miután nyomozni
Liberális hüllőkeltető növendékei.
Mit vársz tőlük?
Még egy hetük van bohóckodni, aztán megkezdődik a tanítás. Én azokat az elsőéveseket sajnálom, akik beiratkoztak, de nem tudnak elkezdeni tanulni.
Amúgy meg, mi az, hogy a diákok akarják megmondani, hogy menjen az oktatás, meg mit tanítsanak? Basszus! Nagyon elment a ló egyesekkel. Ez a mai (de)generáció. -.-"
"Most végre nem az állam lesz a fenntartó, hanem nyugati módra lesz átalakítva"
Vicces, hogy sokan még ezt el is hiszik, hogy ez a nagy nyugati modell, amit itt próbálnak megcsinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!