Ha háború Magyrországon, ti is bevonulnátok, nem?
gyökér az ország is
Meg az emberek akik engedték, hogy megosszák őket. Gyűlölködés van csak.
Fogadjunk pár órán belül jön itt a kérdés, hogy láttátok e Schmitt ünnepségét... ott a kérdésben is majd az anyázás megy.
Cifra dolog lesz, mert a nagypofájú nacionalisták szaladnak majd legelöl!
Egyék meg, amit főztek -vonuljon a
R A D A I
R O S T S E B !
a kérdés azért érdekes szerintem, mert tegyük fel valami idióta szélsőséges párt hatalom közelébe jut és mondjuk kocsmai stílusban nem csak a parlamentben, hanem monjuk nemzetközi területen is aktívkodik és tegyük fel, valami helyi konfliktusba kerülünk. Mondjuk behaluzza h állítsák vissza a trianon elötti állapotot. Na ebben az esetben egy gyökér pátrt miatt mennél a háborúba? Azért mert asok tudatlan gyökér rászavaz egy emészthető ámbár balf@sz politikai programra, te vinnéd a hátadon a 200 kilót, hogy aztán az út végén egy erdőben hagyjanak elvéárezni egy lábsérülés kapcsán? aki ezt mondja az nem hazafi, hanem fanatikus f@sz.
Az egy más kérdés, hog yha megtámadják hazánkat a ( szomszédos fanatikus f@szok), akkor kérdés nélkül mennék küzdeni akár úgy is hogy tudom, egy erdőben fook elvérezni egy lábsérülés miatt...
Höhh szép... Remélem egyszer a gyerekeiteknek is elmondjátok ezeket az elveket:)
Azzal a válaszolóval értek egyet, hogy akkor ÉRDEMES bevonulni, ha van értelme a háborúnak.... ( itt most arról beszélek, ha Mo támadNA...) Tehát tegyük fel, Mo megtámadná szlovákiát, vmilyen INDOKOLT ürüggyel, és sok esély lenne a szlovákiai magyar terület visszacsatolására, EBBEN AZ ESETBEN igen, bevonulnék... Ha mondjuk olyan ürüggyel, hogy csak úgy, és miénk lesz fél európa... na akkor biztosan nem:D
Akkor pedig, ha Magyarországot támadnák, szó nélkül kellene minden hadrafoghatónak önként jelentkezni! ez az én véleményem! (Kárpátia: Az én apám ... ajánlom!)
"Öreg ember, mégis hogyha hívná a haza... Felöltözne, elköszönne és fegyvert fogna."
Őszintén... te nem védenéd meg a családodat?
Akik pedig azt váaszolták, hogy ink elmenekülnének... tipikus városi már bocsánat... senkik.
Az meg más kérdés, hogy akarnál-e menni v nem... muszáj nagy úr:)
Valószínűleg itt egyhamar nem elsz háborúzás... Ha pedig lesz, az valószínű szlovákiával, tehát nekünk Észak-Magyarországiaknak ez necces:)
A kérdésre válasszolva pedig igen, szó nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!