Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kárpátalját, vagy annak egy...

Kárpátalját, vagy annak egy részét van esély visszaszerezni?

Figyelt kérdés
A többi elcsatolt területre jelenleg nem sok esélyt látok. Kárpátaljára sem, de a környező országok közül talán Ukrajna a leginstabilabb ország, egy ütközőzóna, ahol különböző érdekek találkoznak. Emiatt a területi egysége sem tűnik túlságosan szilárdnak. Ebből kifolyólag van rá esély, hogy mi is visszaszerezzük tőlük azt a területet, amit elvettünk? Illetve ha jelenleg nem is tűnik reálisnak, elképzelhető egy olyan fordulat amely miatt azzá válhatna?

2020. szept. 6. 02:38
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Nem akarok elvenni semmilyen területet, ezek csak a te képzelgéseid. Szerinted ha megkérdezem, hogy van-e esély rá, hogy a közeljövőben egy aszteroida csapódik a Földbe, akkor azt akarom, hogy becsapódjon? Egyszerűen csak érdekel. Az pedig úgyis tök mindegy, hogy én akarom-e vagy sem, befolyásolni úgyse tudnám.

Egyébként ott van Beregszász is városnak. A falvakkal pedig nem tudom, hogy mi bajod van, ott is emberek élnek.

2020. szept. 16. 22:07
 22/26 anonim ***** válasza:
"van esély visszaszerezni" Tudod szerezni és kapni nagy a diferencia.
2020. szept. 16. 22:13
 23/26 anonim ***** válasza:
48%
Bár édesmindegy, kapsz akkor egy rövid választ: Nincs.
2020. szept. 16. 22:13
 24/26 anonim ***** válasza:
25%
Minek ?? Ezen a megmaradt országrészen sem sikerült megvalósítani a tejjel-mézzel folyó Kánaánt és az állampolgárok közti gyűlölködést is sikerült felszítani.
2020. szept. 23. 11:45
 25/26 A kérdező kommentje:
#24: Csak azoknak az országoknak van létjogosultságuk, ahol megvalósult a Kánaán? Akkor nem sok ország maradna. De a jobb lét elérésének nem hiszem, hogy Kárpátalja birtoklása vagy hiánya lenne a feltétele vagy az akadályozó tényezője, így szerintem ez ebből a szempontból szerintem lényegtelen. A jobbra, jobb életre Kárpátaljával vagy anélkül is törekedni kell.
2020. szept. 23. 12:05
 26/26 A kérdező kommentje:

"állampolgárok közti gyűlölködést is sikerült felszítani."

Egyetértek, ha hozzánk tartoznának, akkor a gyűlölködésnek legalább az egyik oka megszűnne. Nem lenne például az, hogy aki nem itt él, nem itt adózik, az ne szavazzon és hasonlók. Így ők is ide adóznának és mindenki elégedettebb lehetne.

2020. szept. 23. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!