Kárpátalját, vagy annak egy részét van esély visszaszerezni?
na megnéztem a régenes filmet, válaszolok, Demeter Béla helyi lakos épp most hozná létre Kárpátalján a Bendegúzia nevű szabad államot
főbb programtervei:
-szabad fű termesztés
-szabad vadászat, halászat
-szabad favágás
-sólymászat
Értelme lenne de esélye nincs, arra nagyobb az esély hogy románia megpróbál minket lerohanni.
Arra még esetleg látok esélyt hogy bárhová máshova csatolják.
"van esély visszaszerezni?"
Nem túl sokkal kevesebb, mint arra, hogy a következő focivébét a magyar válogatott nyeri.
Félreértés ne essék, nem szeretnék háborút, illetve valószínűnek sem tartom, de visszatekintve az elmúlt néhány évre, elgondolkodtató szerintem, hogy mennyire könnyen instabillá tud válni egy addig stabilnak hitt állapot is.
Azt viszont nem gondolom, hogy értelme nem lenne, attól, hogy egy szegényebb területtel gyarapodnánk, még nem szegényedne el az ország többi része is, nem is értem ettől miért félnek az emberek. Persze erőfeszítéseket kellene tenni az elmaradottabb régiók fejlesztésére, de ez nem egy akkora teher, amivel ne lehetne megbirkózni, pláne egy Kárpátalja, vagy egy még kisebb méretű terület esetén.
Köszönöm a válaszokat, szívesen meghallgatom még mások véleményét is :)
#8: Nem mindegy, mert más ország, más törvények, más jogok, más szabályok, más gazdasag stb. Ezek olyan dolgok, amelyek az emberek mindennapjait befolyásolják, így egyáltalán nem mindegy.
Azt pedig nem mondtam, hogy bármit vissza kéne bárkinek adni, önként nem is fog ilyet senki tenni. Feltettem egy kérdést, hogy van-e esély rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!