Bagi és Nacsa mitől lett ennyire Fideszes?
Figyelt kérdés
Régen még nevettem rajtuk, de ahogy kiderült a politikai hovatartozásuk, utálom őket!2020. szept. 4. 19:56
11/25 anonim válasza:
Kérdező túl sok eszed beked sincs, hogy aki tegetséges és jobbos azt bannolod...
12/25 anonim válasza:
Nacsa nevű politikus nyilatkozott a tv-ben. Unokaöccs, testvér, boldog ős...
13/25 anonim válasza:
Akkor tisztázzuk. A kérdező megutálta azt az embert akit szeretett, mert nem arra szavaz, mint a kérdező. Kérdező! Akkor te azzal leszel jóban aki arra szavaz mint te? Neked ennyire fontos a politika? Ha az anyád elmondja, hogy ő fideszes, akkor tönkretennéd anyáddal kapcsolatot?
14/25 A kérdező kommentje:
Az Anyám DK-s!
2020. szept. 6. 12:16
15/25 anonim válasza:
És neked ennyire fontos a politika, hogy megutálsz mindenkit aki nem arra szavaz mint te?
16/25 A kérdező kommentje:
Én meg Momentumos vagyok!
2020. szept. 6. 12:58
17/25 Ifj. Paprikás Csirke válasza:
Egy vicces Momentumos sincs.
18/25 anonim válasza:
Ha nem ezt tennék, felkopna az álluk.
19/25 anonim válasza:
10-es: "Én meg a csatorna patkány voltam."
...és az is maradtál...
20/25 anonim válasza:
Ha fidesznyik vagy, akkor szélsőséges komcsi vagy. Mert ezek mind azok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!