Bagi és Nacsa mitől lett ennyire Fideszes?
Én mindig utáltam őket, nagyon kényszeredet a humor amit előadnak.
Én Hadházi Lacit szoktam nézni az ő humora az természetesebb százszor a nacsáékénál.
Minden prostinak meg van az ára, amiért odatartják a seggüket.
A politikaiaknak is.
1. Mindig is fideszesek voltak, de mivel ezt nem tudtad róluk, kedvelted őket a humoruk miatt. Amint kiderültek a politikai nézeteik, rögtön meggyűlölted őket. Egyszóval neked csak addig számít a humor, amíg azt hiszed valakiről, hogy fidesz ellenes? Egyáltalán mi az az ostobaság, hogy jobboldali nem lehet humoros?
2. Magam részéről olyan embereket is kedvelek a humoruk miatt, akiknek semmi közük sincs a Fideszhez: Dopeman, Puzsér, Radics, Dancsó (a két utóbbi nem mondja ki nyíltan, de nem fideszesek.
Most miért a politikai meggyőződése miatt kell megítélni egy embert? Az ember csak politikából áll? Sajnos ilyen idióták mindkét oldalon vannak, nekem vannak jobb és baloldali ismerőseim/barátaim is, akik tudják is rólam, hogy jobboldali vagyok, de lesz*.
Ép elmével nem lehet valaki fideszes!
És pénzért sem mindenki...
"ÉP elmével nem lehet valaki fideszes"
MONDJA EZT A "DK-s"
Én meg a csatorna patkány voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!