Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékieknek miért nem...

Az ellenzékieknek miért nem jön be a Nélküled?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, és értheto az üzenete. Nekem átjött mit akar üzenni.
2020. szept. 4. 13:16
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
83%

Értem, hogy szándékosan nem akarod felfogni amit leírtam, de azért nagyon szánalmas már amit csinálsz. Ott a válasz a #29-ben, de bemásolom neked ide is hátha felfogod végre:

"Ráadásul nagyon nem ugyanaz ha valaki nem teszi meg azt amit egy szervezet javasol, meg aközött ha bemocskolja és pártpolitikává teszi. Az, ha én szimplán nem csinálok meg valamit amit a kedvenc "civil" szervezeteid javasolnak, nem ugyanaz mint ha kiállok és köpködöm, hogy ezt csakis a ballibek teszik, aki megteszi az a ballibek közé tartozik, pfuj-pfuj."

Nem az volt itt - a kokárdánál - a lényeg hogy valaki magán hagyja vagy sem, mert ez mindenkinek a magánügye volt. Ha senki nem tartja fenn a kokárdát akkor ennyi, a szervezet beég az ötletével és kész. A baj nem az volt hoyg a ballibek nem hagyták magukon a kokárdást. Az volt a baj, a szemétség tőlük, hogy ŐK jelentették ki azt hogy aki kint meri hagyni magán a kokárdát március 15 után az fideszes és köpködni kell érte.

És ne erőlködj tovább!

2020. szept. 6. 19:40
 32/36 anonim ***** válasza:
37%

A Nélküledről volt szó, arról szólt a kérdés.

Miért hagyjuk, hogy eltereljék egyesek?

2020. szept. 6. 20:29
 33/36 anonim ***** válasza:
75%

Köpködésről szó sem volt. Én nem ismerek senkit, aki a kokárdát, vagy a kokárdást köpködné. Én egész eddig azt próbáltam veled megértetni, hogy miért érzem úgy, hogy kisajátította a Fidesz a kokárdát, meg a Nélküled c. dalt. A dalnál ez persze nem zavar, mert nem az sosem volt egy nemzeti jelkép, szóval legyenek boldogok vele. A kokárda viszont már jobban zavar.

És a válaszaidból egyértelmű, hogy te is ugyanígy éreznél, tennél, ha ellenzéki pártok és civil szervezetek sajátítanák ki.

2020. szept. 7. 07:21
 34/36 anonim ***** válasza:

#33 Amit nem vagy képes felfogni, hogy NEM a fidesz sajátotta ki a kokárda viselését, hanem éppen az akkori mszp-szdsz balliberálisai közölték, hogy aki viseli, az fideszes.

Miért nem érted meg hogy a történelmi tények nem téged igazolnak, te csak a következményeket látod? Miért nem fogod fel, hogy nem a fidesz vette el - hanem a ballibek dobták le magukról, így a mindenki viselje céljából annyi MARADT, hogy aki viseli - mert a mindenki részeként viselte volna - az fideszes?

2020. szept. 7. 08:47
 35/36 anonim ***** válasza:
60%
És mint írtad, te is "ledobnád" magadról, ha egy Soros féle "civil" szervezet és Gyurcsány féle politikusok hívnák az embereket arra, hogy a diktatúra ellen, a demokrácia mellett tüntessenek. És akkor arról vitatkozhatnánk, hogy Soros meg Gyurcsány volt-e a ludas, mert kisajátította, vagy te, mert ledobtad magadról.
2020. szept. 7. 09:36
 36/36 anonim ***** válasza:
60%

Azt próbáld megérteni, hogy a nemzeti jelképek érzékeny dolgok, nem szabad őket pártokhoz, nézetekhez köthető módon használni. Abból is, érthető módon, nagy balhé lett, amikor a Pride szervezői raktak szent koronát a logójukba. Pedig nem arról volt szó, hogy mostantól a bvzik jelképe, hanem hogy mindannyian fogadjuk el egymást Magyarországon. Mégis úgy érezte hirtelen minden jobboldali (is), hogy ez nem helyénvaó. Ugyanígy nem helyénvaló az sem, ha egy politikai párt, és annak "civil" szervezetei használnak egy nemzeti jelképet.

És igenis, ezek ellen fel kell lépni valahogy. Ha máshogy nem, akkor úgy, hogy tüntetőleg leveszed.

2020. szept. 7. 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!