Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékieknek miért nem...

Az ellenzékieknek miért nem jön be a Nélküled?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, és értheto az üzenete. Nekem átjött mit akar üzenni.
2020. szept. 4. 13:16
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
78%

10:

Azért nagyon durván agymosottnak kell lenni ahhoz, hogy a kokárdát így interpretáld. Eleve aktuálpolitikai célre kezdte el használni a Fidesz, semmi köze nem volt ehhez az MSZP-nek. Történelmi bűne volt ez a Fidesznek, ugyanúgy ahogy a nemzeti oldalazás is az aki valódi hazafi, az pontosan érti miért.

2020. szept. 4. 14:12
 12/36 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom miért került bele minden kokárda szóba egy s is a t elé, a #10-ben, nem szándékosan írtam bele, nyilván rátenyereltem a billenytyűkre.
2020. szept. 4. 14:15
 13/36 anonim ***** válasza:
16%

#11 Pontosan leírtam hogy mi történt. Nem a fidesz kezdeményezte, semmi közük nem volt hozzá. Kovács László és egy másik marha volt az aki a tévében egyenes adásban vette le magáról a kokárdát és kiáltotta ki fideszesnek azt aki viseli, pedig addig a pillanatig nem így volt.

Miért akarsz újmúltat írni a valóság helyett?

2020. szept. 4. 14:17
 14/36 anonim ***** válasza:
76%

#9 az oké is,ha valakinek tetszik,megérinti,és fel akarnak állni amikor szól,ezzel semmi gond nincs.

De aki nem tudja mi ez,vagy miért kéne,az miért lesz hazaáruló ballipsi ?:D

Olyan természetes lett egyeseknek,hogy ez alatt haptákban kell állni,mintha a himnuszunk lenne. Szerintem nem korrekt a többieket kritizálni emiatt,mert ez csak egy dal ,nem nemzeti himnusz vagy szózat .

2020. szept. 4. 14:19
 15/36 anonim ***** válasza:
0%
5! Gratulálok! Ritka szellemes válasz!!!!!!
2020. szept. 4. 14:21
 16/36 anonim ***** válasza:
77%

Nem szeretem a kormányt, de nem szimpatizálok az ellenzék egyik jelenlegi pártjával sem. Nem tetszik a Nélküled. Szerintem zeneileg nincs jól összerakva.

Soros bérenc liberálbolsevik válaszadó lepontozás indul 1, 2, 3, HAJRÁ!

2020. szept. 4. 15:23
 17/36 anonim ***** válasza:
80%
A gyurcsányék nem az örömódát énekelték abban az ominózus felvételben, hanem az Intenacionálénak nevezett nemzetközi kommunista indulót.
2020. szept. 4. 17:53
 18/36 anonim ***** válasza:
11%

4

A Nélküledet 2007-ben írták. Szóval, ahhoz képest, hogy "egynyári"-nak mondod, még mindig él.

Melyik 2007-es nyári dalra emlékszel még?

2020. szept. 4. 17:58
 19/36 anonim ***** válasza:
29%
Kokárdánál szó szerint elhangzott az aki fideszes kokárdát vesz. Nem volt itt semmi “aki demokratikus választás párti” szöveg. Nelkulednél ugyanez: a kormánypárti sajtó felfújta, hogy XY nem állt fel alatta. Kicsit szelektív a memoriád, avagy “az úgy kezdődött hogy visszaütött” ;)
2020. szept. 4. 18:09
 20/36 anonim ***** válasza:
13%

#19 Igen, A BALLIBEKTŐL!

ELŐTTE nem a fidesz kezdeményezése volt és nem is arról szólt hogy a fideszesek hordják. Miért kell hazudni? Átéltem, emlékszem.

A memóriád neked szelektív!

[link]

"2002-04-05

A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület február végén meghirdette a Nemzetiszalag Mozgalmat. A civil szervezet arra kérte az ország polgárait, hogy a nemzeti trikolórokat tartsák ablakaikban, autóikon, és kokárdáikat viseljék március 15-e után is egészen az országgyűlési választások végéig. A mozgalom céljairól Mészáros László, a szerveződés alelnöke elmondta: felhívásuk a nemzeti összefogás érzését hivatott erősíteni, s a befogadást demonstrálja a kirekesztés helyett."

"Az Magyar Polgári Együttműködés Egyesület arra kéri az ország lakóit (Kokárdát a választásokig!, Magyar Nemzet, 2002. március 13.), hogy "március 15-től egészen a választásokig viseljék a nemzet egységét szimbolizáló hagyományos kokárdát." A Nemzetiszalag Mozgalom elindításáról szóló felhívás szerint "Magyarország polgárai 1848. március 15.-én a jövőt választották. A márciusi ifjak, Széchenyi, Deák és Kossuth nemzedékének emléke arra ösztönöz bennünket, hogy ma is összefogásra hívjuk fel a nemzetet. Legyen most is a nemzeti szalag összefogásunk jelképe!" Az egyesület rra kér mindenkit, hogy "a nemzeti szalagot tűzze a szíve fölé, tegye ki az autójára, az otthona ablakába, ezzel is kifejezve a nemzet összetartozását"....

... "A kommunizmus évtizedei alatt a kokárda a magyar nemzet összetartozásának jelképévé vált. Akik esetleg támadják kezdeményezésünket, azoknak azt üzenhetjük: nehogy szégyellni kelljen a nemzeti érzés megvallását! A magyar nemzet polgárai tisztában vannak azzal, hogy nem kellenek azok, akik saját rosszkedvüket, politikai sikertelenségüket az országra kívánják tukmálni. Legyen valaki jobb- vagy baloldali, ha nem kívánja, hogy a múlt visszaköszönjön újabb négy esztendőre és a jövő mellett dönt, kitűzi a nemzeti szalagot. És hirdeti, hogy a nemzeti összefogás programja ma is - ugyanúgy, mint 1848-ban volt - a polgárosodás, a jövő programja"."

2020. szept. 4. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!