Ilyen nagy esetszámnövekedésnél mint ma meg az elmúlt
pár napban volt, sem akarnak mégegyszer kijárási
korlátozást és iskolák bezárását?
Figyelt kérdés
Szerintem ami tavasszal volt, nem fog megismétlődni, most nem fog az élet megállni, csak mindenhol maszk fog kelleni. Ha ugyanazt a leállást terveznék, már mondták volna szerintem az elmúlt egy hétben, mert azóta magasak az esetszámok.
Nem fog megismétlődni ennek ellenére a tavaszi otthonkell maradni bezártság?
Nem, éppen ezért jobb lesz ha a nyugdíjasok leteszik a nagy mellényt és elkezdenek vigyázni magukra...
2020. szept. 2. 23:11
2/14 anonim válasza:
Majd az élet megoldja. Bármit is tesznek közösségi terekben feltartóztathatatlanul fog terjedni a vírus. A gyerekek átadják az iskolában óvodában hazaviszik a szülők beviszik a munkahelyre.
Ez már a svéd modell csak nem mondjuk ki a nevét.
2020. szept. 2. 23:30
3/14 anonim válasza:
Ne reménykedj, menned kell jövő héten si suliba.
2020. szept. 2. 23:49
4/14 Úgysetudodkivagyok válasza:
2 hét és nincs suli
Most fogadjunk egy sörben
2020. szept. 3. 00:35
5/14 anonim válasza:
De ha szeptember 18-ig nem zárnak be akkor Te jössz nekem eggyel, mentsd el a kérdést, mert ha rábólintasz véletlen még szavadon is foglak :)
2020. szept. 3. 01:02
6/14 anonim válasza:
Én azt bírom, hogy Cecilia azt mondja, hogy a fiatalok vigyázzanak. Na, de hogy az kutyafájába Cecilia?!?!?! Hát az iskolába külditek őket. Ott tömörülnek. A volt középiskolámba még tanévnyitó is volt. Az aulába 800 ember egymás hegyén hátán ... Gratulálok!
2020. szept. 3. 01:18
7/14 nemaRendőrség válasza:
Nem bír ki mégegy leállást az államkassza. Így is hihetetlen pénzek tűntek el.
2020. szept. 3. 07:20
8/14 anonim válasza:
Azért nő az esetszám, mert többet tesztelnek. A vírus nem terjed jobban, eddig is volt ennyi fertőzés, csak a fiatalokat, akiknél általában tünetek nélkül lezajlik, nem tesztelték.
2020. szept. 3. 08:14
9/14 anonim válasza:
Pontosan mit érnének el vele? A "fiatalok" akkor is a Tesco parkolóban bandáztak, most is azt tennék. Most, hogy ők az elsődleges terjesztők, aligha segítene bármit.
Akkor már elég lenne a szórakozóhelyeket korlátozni. Hogy Mari néni kimegy-e a piacra bandázni, az most nem oszt, nem szoroz.
2020. szept. 3. 08:41
10/14 anonim válasza:
"Nem bír ki mégegy leállást az államkassza. Így is hihetetlen pénzek tűntek el."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!