Mely szavak váltak szitokszóvá az elmúlt években az Orbán-kormánynak köszönhetően?
Figyelt kérdés
Kezdem, aztán lehet folytatni:
baloldali, liberális, balliberális, diplomás, egyetemista, értelmiségi, nyugdíjas, soros, Brüsszel, unió, nyugat, migráns, menekült, muszlim, demokrata, civilszervezet, NGO...
2020. júl. 24. 18:45
1/11 anonim válasza:
Kihagytad a prolit. Bayer Zsolt nem győz prolizni minden levegővétel és Brüsszelezés között.
2/11 A kérdező kommentje:
1
Köszönöm!
2020. júl. 24. 19:02
3/11 anonim válasza:
Gender, CEU, romkocsmás bölcsész, Gyurcsány, Svédország, holland fickó, Sargentini...
5/11 anonim válasza:
Munka, becsület, tisztesség, szociális érzékenység, tudás, szabadság, nemzet, demokrácia, jogállam... soroljam holnapig???
7/11 anonim válasza:
megeltem kulfoldon!
mikor kerdeztek honnet jotem es azt mondta magyar vagyok ramneztek utalkoozva es koptek egyet!
FRANCAIORSZAGBAN, NEMETORSZAGBAN, HOLLANDIABAN, HORVATORSZAGBAN, SZOLVENIABAN, es OLASZOROSZAGBAN, is megtortent ez velem!
vagyis a legszitokabb szitokszo-(koszonhetik orbannak,bayernak,stb)-az az "MAGYAR"!!!!!
8/11 anonim válasza:
7- sajnos ezt én Norvégiában tapasztaltam!
Hihetetlenül lenézik Magyarországot - onnan nézve egyáltalán nem véletlenül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!