Van olyan nép, akinek több háborút, ellenségeskedést, békétlenséget, ill. válságot köszönhet a világ az elmúlt 300 évben, mint a zsidó?
Figyelt kérdés
2010. okt. 17. 17:47
1/25 anonim válasza:
Az európai ember. Lásd indiánok kiirtása, a fél világ erőszakos kolonizálása, stb. stb.
3/25 anonim válasza:
Az európai ember mióta egy népcsoport?
5/25 anonim válasza:
Most az összeesküvéselméleteket félretéve, milyen háborút okoztak a zsidók az elmúlt 300 évben? Mert én egyedül arról tudok, amit az elmúlt 50 évben, a jelenlegi Izrael területén okoztak (és ott sem mindig ők voltak az aggresszorok). Ha már így nézzük, akkor ott vannak az angolok, a franciák, a németek, oroszok, amerikaiak... mind olyan háborúkat hoztak össze, amelyek mellett a közel-keleti konfliktus kispiskóta...
6/25 anonim válasza:
Kerdezo mondj egyetlen europai haborut, amit a zsidok okoztak. Nem volt se fegyveruk, se hadsereguk, es nem voltak erdekeltek a "szomszed" orszagok teruleteinek megszerzeseben sem.
8/25 anonim válasza:
"Kerdezo mondj egyetlen europai haborut, amit a zsidok okoztak. Nem volt se fegyveruk, se hadsereguk, es nem voltak erdekeltek a "szomszed" orszagok teruleteinek megszerzeseben sem."
Bár nem a kérdező vagyok, de mondok: II. Világháború.
9/25 anonim válasza:
19:05! Most minden felhang nélkül, kíváncsi vagyok a gondolatmenetedre. Magyarázd el nekem, hogy hogyan is robbantották ki a zsidók II.vh-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!