Tudom unalmas kérdés, de meddig gyengül még a forint?
#10 Lehet, hogy valamennyit máshol is drágult, de nem mindegy hogy 2-3%al vagy 20-30%-al mint itthon.
Ajánlom ezt a riportot is a figyelmedbe: https://www.youtube.com/watch?v=bWoF6TvBq_g
Minden országban más időjárás volt, már tavasszal megmondták hogy minden drágul, és ez miért a kormány hibája? Azért mert könnyebb csacsogni, mint utánanézni?!
Meg hát az is kettősmérce, hogy 2010 előtt a fideszt is zavarta a gyengülő Forint, utána és most meg nem.
Egy kicsit az is rájátszik a Forint gyengülésére, hogy egyre többen fogadják el tényként, hogy tovább fog meredeken esni az értéke a végtelenségig és ezért átváltják Euroba a kp tartalékukat, hogy később többet érjen, vagy legalább ne csökkenjen a pénzük értéke.
Gyakorlatilag ezzel már az átlagemberek is shortolják.
Ha tartós fogyasztási cikket akarnak venni, akkor már nem is kell visszaváltani Forintra, mert megrendelik külföldi EU-s webshopból. Így még a szállítási költséggel is olcsón lehet vásárolni Euróért. Dollárért meg kínából szoktam utángyártott gépalkatrészeket rendelni, olcsón szállítják és még személyesen nekem küldenek emailt, hogy nyugtázzák hogy megkaptam és mennyire vagyok elégedett vele mert ha nem akkor küldenek ingyen cseredarabot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!