Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tudom unalmas kérdés, de...

Tudom unalmas kérdés, de meddig gyengül még a forint?

Figyelt kérdés
Ma 355 forint volt egy euró és nem látni, hogy erősödne mostanában a forint, sőt, folyamatosan gyengül. Erről miért nem beszél a kormány?

2020. szept. 1. 20:18
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
2020. szept. 1. 20:22
 2/20 anonim ***** válasza:
21%

Amikor erősödik a forint a baloldal mindig kussol.Amikor a forint gyengül a baloldali média kórusban felzendül. Ugyanúgy mint a benzin áránál. Amikor 5 forinttal emelkedik a benzin ára azt a baloldali média világgá kürtöli és napokig téma a baloldalon de amikor a benzinár csökken a baloldali média csendben van.

Az árfolyam változásának sok tényezője van.

2020. szept. 1. 20:25
 3/20 anonim ***** válasza:
Gyenge a forint, kb. 1 éve 1500 lejre nem kaptam meg a 100 000 ft-t, most meg 1400-ra is megkapom (<=> más valuta ennyire nem gyengült). Gondolom a rettenetes negyedéves adatok (-14% gdp) vetették vissza a forintot is. Remélhetőleg a következő negyedév jobban alakul és visszamegy a forint is lassan 340 alá, de mindenesetre ha van nagy mennyiségű forintod, ne a párna alatt tartsd, hanem vátlsd át valami stabilabba, amikor jó az árfolyam.
2020. szept. 1. 20:26
 4/20 anonim ***** válasza:
42%

Ne az Eujóval foglalkozz.

Az alapkamat nagyon alacsony ezért magas.

Varga Mihály és Matolcsy György értik a dolgukat, bízz bennük

2020. szept. 1. 20:26
 5/20 anonim ***** válasza:
37%

Ez a bolsi kettősmérce én màr megszoktam tőlük.

2020. szept. 1. 20:27
 6/20 A kérdező kommentje:
#2 De ennyire tartósan hosszú ideig még sosem volt mélyponton a forint. A +- 5 forintos benzinárnál ez sokkal nagyobb probléma szerintem.. Már most is nagyon érezni a hatásait, egyre dráguló élelmiszerek, műszaki cikkel, stb.
2020. szept. 1. 20:28
 7/20 A kérdező kommentje:
Most ugyanazt a tévét kb. 25 ezerrel drágábban tudom megvenni mint tavaly. Irtóan elvannak szállva az árak és az élelmiszerek is rengeteget drágultak. Egy 50.000.-ből már be se lehet vásárolni rendesen.
2020. szept. 1. 20:32
 8/20 anonim ***** válasza:
26%
Magasabb árak = több áfa.
2020. szept. 1. 20:36
 9/20 A kérdező kommentje:
Gondolom ti is szoktatok vásárolni akár online vagy boltban. Nem igaz, hogy Ti nem tapasztaljátok ezt ha szoktatok vásárolni.
2020. szept. 1. 20:37
 10/20 anonim ***** válasza:
34%

""élelmiszerek is rengeteget drágultak""

Ha egy kicsit utánanézel látod, hogy az élelmiszerárak szinte az egész világon mindenhol drágulnak. Ez elsősorban az időjárás változása miatti gyengébb terméseknek köszönhető.

Csak egy példa a kávé:

[link]

2020. szept. 1. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!