Valaki elmagyarázná röviden, mi ez az SZFE körüli hiszti?
ma 13:04
Ezt a lekezelő, leereszkedő stílust és a minden konkrétumot nélkülöző válaszaidat nem fogom tovább olvasni, a saját véleményedet próbálod meg sejtelmesen olyan köntösbe bújtatni mintha marha nagy univerzális igazság lenne. Vagy írsz valamit, hogy mire alapozod ezeket a véleményeket (de ne index cikkekből idézgessél), vagy részemről befejeztem. Szívesen beszélgetek és elmagyarázom hogy én miért gondolom/tudom úgy, ahogy, de ezekre hogy "köszönőviszonyban sincs" meg "rosszul gondolod" a szakmaiságot, erre normális ember mit tud reagálni?
Szakmailag Vidnyánszky nem támadható. Próbálkoztak ezzel, de magasan Alföldi felett áll, ezért ezt a vonalat elengedte a ballib oldal.
Ha valóban liberálisok lennének, akkor már tüntettek volna Gyurcsány kijelentése után.
Az egész oda vezethető vissza, hogy Karácsony kijelentette, hogy csak ellenzéki nyerhet színházigazgatói pályázatot. Az SZFE vezetésében is "liberálisok" voltak, tehát a ballib oldal teljesen a birtokába kerítette a színházi világot.
12!
Ennek a stílusnak éppen az a lényege, hogy írsz egy esszét, tényekkel, érveléssel, majd ő egy mondatban lefikázza. Ha nem ír semmi értelmeset, akkor azokat nem tudod cáfolni.
15
Várjunk csak, találhatnak még arra is módot. Az Elte nyitott lehet rá.
17/17 anonim
Lassan mindenhol a kormánypárt káderei lesznek, nyilván ez szúrja a szemüket, hogy van még hely ahol nem ők irányítanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!