Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincs nemzeti, hazafias...

Miért nincs nemzeti, hazafias tudomány?

Figyelt kérdés
Hogy lehetne a tudósokat arra motiválni, hogy azt derítsék már ki, hogy nem finnugor eredetűek vagyunk, hogy a magyar nép felsőbbrendű, hogy a Kárpát-medence ebben a részében a gravitáció az 1.1G, hogy nálunk 2+2=3? Miért van az, hogy hiába szavaz a magyarok 2/3-a a jobb oldali nemzeti politikára, a tudósok továbbra is az ósdi liberális tanokat fújják?
2020. aug. 31. 22:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%
Van még az anyagból vagy mindet fel kellett használnod ehhez az agymenéshez?
2020. szept. 1. 06:50
 12/20 anonim ***** válasza:
55%

9. Ugyanezt mondtam én is, annyi külömbséggel, hogy a mai magyarok genetikája már nem egyezik a honfoglalók genetikájával. Ma már jóformán semmi ázsiai nincs a magyarokban:

[link]

[link]

[link]

Ugyanakkor a honfoglalók közt voltak genetikailag finnugorok is, többek között nyilván:

[link]

2020. szept. 1. 06:57
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Hogy nem látjátok hogy egy DKs troll?

Tele sz@rják a GyKt a valóság tagadó hülyeségeikkel mert fanatikusan ragaszkodnak a vezerükhőz!

2020. szept. 1. 09:34
 14/20 anonim ***** válasza:
17%
Ami igazán rettenetes, az hogyha a töri érettségiben leírom az igazat hogy a Szíriuszi Magyarok építették a piramisokat, Ádám és Éva két magyar telepes volt akik elindították az emberiséget, az egyiptomiak egyik istene Toth, helyesen kiejtve valójában Tóth Jancsi, és a szintén magyar Jézus Géza egyik korábbi reinkarnációja, Orbyboy az avatár aki megment mintket az LMBT népének terrorától, és hogy a magyar faj valójában Istön kiválasztott népe (Aki székely tho), akkor a gonosz ballipsih antimagyar tanárok megbuktatnak :( Hihetetlen hogy ennyire a habsburg kommunista gyíkemeberek agymosása alatt vagyunk még mindig :( Vagy csak azért próbáljál eltitkolni a 90000000 éves MAGyar történelmet, és buktatják meg a magam fajta redpilled szabadságharcosokat mert Soros fizet! Nem tudom. De most mentem vissza a bunkerbe mert a bulizó fiatalok és az 5g tornyok rám ragasztják a koronát!!
2020. szept. 1. 12:52
 15/20 A kérdező kommentje:
14-es, így van, szívemből szóltál. Én azt mondom, hogy békemenetet kellene tartani.
2020. szept. 1. 13:14
 16/20 anonim válasza:
31%

7/15 anonim ***** válasza:

55%

3.

"Tudosok szerint nem finnugorok, eurázsiaiak vagyunk."

És kik azok a "tudosok"? Mert ha nem nyelvészek, akkor ennek a megállapításnak semmi értelme. Világszerte egybehangzóan elfogadott a nyelvészeti álláspont, miszerint a magyar nyelv finnugor eredetű, legközelebbi rokona a manysi és hanti, ebbe még senkinek nem sikerült érdemileg belekötnie. Nézz föl az enciklopédiákra.

--------------------------------------------------------

Nyelvészet! Ez valami pejoratív dolog lehet de kurvára, meg mi köze egy művi ezoterikusnak a nyelvhez? semmi.

Nem lehet belekötni, hoogy a magyar finnugor? Dehogynem, mert nincs semmi azonosság a magyar és finnugor között, leszámítva 200 indogermán szót, amiknek más lehet a gyökerük.

A magya nyelv indogermán, kentumnyelv és faszanyelv, és agermán nyelv, germagyar nyelv.

Nem tudnak a Kipcsákok magyarul, mert libcsákia van.

2020. szept. 1. 13:46
 17/20 anonim válasza:
0%

14/16 anonim ***** válasza:

Ami igazán rettenetes, az hogyha a töri érettségiben leírom az igazat

......................................

Ami igazán rettenetes, hogyha leírom a germagyar perpektivikus igazságot, hogy a magyar nyelv 350-ből származik, és a Germánból ered, meg lehet, hogy másból talán finnugorból, de annak is csak indogermán résézből, hogy a magyar az SS-ből lett, és fellázadt a germagyarság a libcsi, despota, keresztény Ermanarich ellen, és így lett a magyarság.

Amúgy máshivá írtam, de jó lesz ide is:

A mondat: honnantól látja rajtam, hogy utálkodok, ódzkodok.

Honnan: alapja az indogermán ki, a magyarban a ki, ebből lesz ha, hwa.

Található a honnanban egy ana képzés, ami a germánban az, amaz, és ott, és így től is.

T: a t a germagyarban a tárgyas képzés illetve mondhatnánk lokativusnak, de a szó azt jelenti, hogy az és től, ez a latin dé, brit dé, a germánban t, mint az ennant szóban, ami az onnant, tehát ez a dé vagy té latin-brit-germán és germagyar.

el: egy indogermán tő lehet, de az írben is jelen van, mint től, a germagyarban a t és az el olvad össze.

látja: a lát a germán wlaitan, majd a w lekopik és lesz lait, leit, a szó indogermán alapja uel, ez van t-vel, ami kausatívképzés. A germagyarban kikopott az egyes szám harmadik személyben a képzés, de lett helyette látja, ami egy alapállapot,egy janos-os képzés, és azért lett harmadik szeméylben mert alapállapotot jelent.

Ra: indogermán ar, ra tőből ered, megegyezik az ír ar-, ro-val, jelentése illeszt, rak, fügen, eredetileg ige, mint a nak.

Itt megállunk az elemzésben, és megnézzük a képzéseit:

k-val: ez lesz a rak, germán rakan, ami halmoz egymásra rak, ez egyben a reich és a rex.

A rex, rich tehát a rakó, ez majd a rend szóval lesz fontos.

Rege: germán rekkan, reken, ami elmesélnit jelent, tehát ragozni, összeilleszteni, ettől lesz a ree a rege.

Rend: azt mondják, hogy a szó szláv, miközben a magyar, germagyar nyelvben megvan a töve, és más képzések is, a rend a ratio, a harmónia, mindegyik a ra tőből ered, tehát rátevés, ha a t kaustívképzés az indogermán de, do vagyis a tesz. A rend tehát illeszkedést jelent, attól lesz racionális valami, példa: van abortusz, a fecniben van valami élet védelme, eközben kirúgni a fötust maradandó jaj.

Ezt nem lehet összeileszteni, egymásra rakni, mert nem rának egymásra, multikulti, tehát irracionális.

A szlávban jövevényszónak tűnik a rend szó, a raid germánul, persze a germánban is van nd képzés, szóval lehet, hogy a rend nd képzésű.

A rex tehát az, aki rak, arról tesz, hogy az elemek rának egymásra, rátesznek egymásra.

Rím: a germánban sort jelent, rendet, illeszkedést, de azt mondják hogy a Reim viszont a francia rhtymusból jön. A magyar rím a germán, vagy a francia, én germánnak mondanám.

arány: ar, vagy rá+nja gót nőnemű képzés

ért: talán a rá ar változata, a ratio, tehát artesz, mint a reden

Ha már itt vagyunk akkor beszélünk kell az észről is. A magyargban, a germagyarban, a rend a ratio, ami más nyelvben az ész, viszont az ész az észlelésből ered, indogermán aues, germán wis.

Az ész nem török szó, hanem germagyar, a witz, ebből jön a vita szó is, ami ugyanazt jelenti, ahogy a vezet szó is. Az indogermánban három vez van, de a magyar a germánból ered, mint vezet, weisen, kausatívképzéssel. Tehát a vezet, az észt tesz, germán wisida.

A magyar, germagyar szó törzsi, egy filmből egy példa:

a Chihago fire-ben van egy jelenet, amikor Bodden Battalionchief észleli, hogy egy cső nincs lekötve, innentől kezdve ő észelel, tehát vezet, ezzel a departmenti(hívatott szót ne használjuk rá) elöljáró bepipul.

Germagyariában tehát a vezetés ilyen pinpongjáték volt, ahogy Inguimer győzött Armin felett.

Tehát a rend szó nem szláv, hanem germagyar, de térjünk vissza a rajtamhoz:

ja: birtokos képzés, gót ja, az újkurdban csinálnak ilyet, amikor mondjuk az ő-höz hozzárakják a ja birtokos képzést, ami a ja, tehát rája.

t: a tárgyalt t és dé

am: a brit nyelvben a ra után következik az am, ami igeképző eredetileg, germánban is volt, mint bim, habém, sőt, a felszólítőmód ősgermánja bírjam, berjaum, az ír nyelvben jat képzés nélkül csak rám, roim van.

Látható a rend, a rátesz, a magyar nyelv, a germagyar nyelv levezethető germán elemekkel az újkurdból és az ír nyelvből, mert egy általános rendet követ a germagyar nyelv. És ez nem csodálatos!

Ez a rend! Na de erről az elemzés végén.

hogy: hwa, ho, ha+vagy k vagy dei. A gótban láttam egy auk dei összekötést, ami lehet a vagy, mert a vagy az az auch, au tőből, ami a va. Vagy auk ei, gót ei partikellel így lenne, huk ei.

Utál: indogermán od, germán at +al képző, belőle jön az átok, az atoch

kó: jelenidőképző, és akciós, vagy mozzanatos ige, a germánban nagyon gyakoró

od: indogermánul az at

skó: ugyanaz a szerepe mint a kó-nak, a latinban is megvan.

kód, skód összetéve: a d kasuatívképző a d, ami a tesz, do: szakad, skaidan

Látható, hogy a magyar, germagyar nyelv mit is alkotott meg, a rendet követve, fágyult, vagy fajult.

A faj szó a germán fel, indogermán pel, ennek kausatívformája a fágy(falt), azt jelenti, hogy hajtott, vert Geschlecht, majd ebből jön a fáytol szó is, a germán faldr.

Tehát a germagyar nyelv egy faj, mert fágyult. erről a nyelvről, ami ilyet alkot, elképzelhető-e, az átvétel, vagy inkább a teremtés, az alkotás? A fenti mondat egy hihetetlen alkotás.

Megye mint szláv szó? a szlávban nincs mitte, viszont ez abból ered, a germán midje, germagyarul megye. Ha a szlávban csak így van, és a magyar germagyar, és mint láthattuk a példamondatból, teremtett a rend szerint valami…na, akkor melyikből jöhet, szláv, vagy germagyar? Minden logika alapján germagyar a szó.

Zárásul a germagyar illiberális logika: van az indogermán tele gyök, ami azt jelenti, hogy elvisz, felemel, megmér, ebből jön a germánban a tela, a stehl, stelan, steljen. Alapvetően ja-val képezték, mint az árja tulajati, ami elvisz. Ebből az indogermán gyökből lett a germánban a tolvaj, tehát ezt a jelentést vette fel, telajan igéből, míg az árja tulajati a tulajdonra hasonlít, ami amúgy az is, de a magyarban da-val van. A tulaj az a tolvaj, és egy nyelvből kell, hogy folyjon, mégpedig a germánból, ezzel a Germagyarok kimondták, hogy a tulajdon tolvajlás.

Ehhez kapcsolódik a le győkből, ami a lösen a libcsi, és a lop szavak. Nem lehet a liberti a leudh-ból, hisz csak egy mediterrán, talán etruszk Istent jelöl, viszont a leb gyökből már jöhet, mint a lazi, a lassan-ból, ami egy lehet a lösennel.

Tehát van a le gyök, ebből jön a levél, lawa, ami leválik, ahogy a laumb, lauba is, ami a lomb. A szabad, a suebada, a sippés, ami fenn van a fán, míg a levél, lehullott, tehát libcsi, liberti. Ebből a szóból jön a lotyó, a lösen-ból, ludja, ludjó, ahogy más szavak is, mint a germán riba, a ró tőből, vagy a szajha, a szak, szakít tőből, tehát ők genderek, nem nők, hanem libertik, akik nem suabadák, hanem libcsik. Ha az egészet tehát a tolvajtól végignézi az ember, akkor egyértelmű rendet, rakást talál, és ezért jön a lop, lopja, a germán loppia, lopjan-ból, ami leválaszt, tehát libcsiskedik.

Ezt a szót egy szláv egyházi nyelvben meg lehet találni, de a használata nem túl gyakori. Én a szláv előtt a rend-ből rájöttem, megértettem, összeraktam, hogy a lop a germán loppian, tehát germagyar észjrásból ered a lop, és az egyházi szláv vette át a germagyarból, amit aztán nem is használt tovább.

Ehhez tartozik még a léha szó. Ez a lösen-lassen igéből ered, a leihen vagyis, gótban kezdetleges még, a laih, és a laihwnja melléknevek maradékot jelentenek. A gót szó, ami magyarul léhány, vagy léhvány lenne, és valszeg volt is, a csehben, a liknavy már lässiget jelent. A magyarban a léha germános, viszont a cseh a germagyarból vehette át, már módosult jelentéssel, hiszen a léha eredendően, germagyar észjárással a rossz volt. A bulgárban ezt is jelenti.

Mi lehet a léhásítani? Az amit az abszolutizmus csinált, vagy amit a 15. és 16. szazádban némelyek, a parasztfelkelések előtt. Kivesznek a szabadságból, és tolvajjá tesznek, tehát tulajdont adnak.

A bulgár lisiti, mint léhásítani azt jelenti, hogy lopni, szabadságot, sippetulajdont lopni.

Tehát a léha jelentésváltozásokon ment át, követhető, a gótból jött a germagyar, amit a bulgár átvett, és ott úgy maradt, majd a germagyarban új jelentést vett fel.

Mind a cseh szó, mind a bulgár és a lisiti, ami a léhásítani magyar, germagyar szavak, a germagyar rend alapján.

2020. szept. 1. 13:52
 18/20 anonim ***** válasza:
16/17 Guillermo vagy ki a tököm. Takarodj már megint a germagyaros fszságaiddal.
2020. szept. 1. 15:30
 19/20 anonim ***** válasza:

Dehogy nincs.

Ugy latszik, nem vagy eleget itt a gyk-n.

2020. szept. 1. 16:05
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

15.

Így igaz drága honfitársam! Hozd a csíkisört, én meg hozom a partys cifra népviseletem meg a 10193837382 ezer éves PEROSFEHÍRZÖLD zászlót, aztán beröffentem az ismerôs arcokat, és mehet a békemenet a semi- pszihopata, militáns... Vagyis... Igaz MAGyar fradi hadsereggel! Iszunk mint MAGyar kanok, aztán bulizzunk mint MAGyar kanok! De csakis a székely himnuszra, ami valójában a világ himnusza volt még a régi piramisos napokban!

14 voltam.

2020. szept. 2. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!