Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én nem adatnék be magamna...

Csak én nem adatnék be magamnak semmi pénzért nem kötelező oltást és nem is csipeztetném be magam?

Figyelt kérdés
Ami kötelező oltás azt beatadom mert arra szükség van és azt bebizonyították hogy az alapvető egészséghez szükséges. De az influenza elleni, meg egyéb hülyeségek minek?? Kit érdekel ha egy kicsit megtaknyosodok?? 1-2 hét és makk egézséges leszek. Szerintem hülyeség és hülye az aki beadatja az ilyeneket magának. Ez a multikat és a háttérhatalmat eteti pénzzel és az emberek szolgalelkűségével. Szerintem hogy több bevétele legyen a gyógyszeriparnak, ez csak egy hazúgság. Hallottam a TV-ben még régebben, hogy most már emberi csipeken is kísérleteznek, na azt meg pláne nem. Nem szolgáltatom magam a háttérhatalomnak. Ha kötelező lenne, akkor is inkább itthon pálinkával fertőtlenítőnek+borotvakéssel kivágnám minthogy, én a háttérhatalom tulajdona legyek. A csipeket is azok találták ki akik a nagyokhoz tartoznak. Hülyeség. Ha semmi értelme max. annyi hogy nem kell személyit magammal vinnem és nem taknyosodok meg 1 hétre. (Aszmás vagyok nagyon erősen és kicsit kisebb is a tüdőm, így ingyen lenne teljesen de nem, nem és nem.) Én a természetben és az ezoterikus (avagy abban hogy sok olyan gyógymód van amit nem ismer el a "tudomány", szerintem az az igazi gyógyítása ami az ősöktől ered) gyógyításban hiszek. Ti hogy vagytok vele? Én erősen háttérhatalomhívő vagyok, egyébként nemzeti anarchista. Szerintem a háttérhatalom már eléggé magáénak tudhatja az emberiséget, de már azt is szeretnék ha a tulajdonuk lennénk.

2020. ápr. 5. 22:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
77%
Chip azért kell nekik h az agyadat olvassak.
2020. ápr. 5. 22:23
 2/23 A kérdező kommentje:
Pontosan, vagy hogy kövessenek és mindent számtartsanak rólad, úgy hogy elhitetik hogy szabad vagy.
2020. ápr. 5. 22:41
 3/23 anonim ***** válasza:
93%
Jól van ödönke, jön mindjárt az éjszakás nővérke, és mdgkapod a nyugtatót! 😂😂😂😂😂
2020. ápr. 5. 22:41
 4/23 A kérdező kommentje:
Bedőltél te is a burzsoák dumájának.
2020. ápr. 5. 22:45
 5/23 A kérdező kommentje:
Az írásodból és a fogalmazásodból az jön le hogy nem te vagy Einstein 2.0...
2020. ápr. 5. 23:29
 6/23 anonim ***** válasza:
76%
Se oltás, se chip, sőt én még elektromos autót se veszek soha!
2020. ápr. 6. 00:35
 7/23 anonim ***** válasza:

Csipeztetés? Eddig TDI-k esetében votl ez menő, most már itt is?:D :D

Na jó, sok lesz ez így egyben.

2020. ápr. 6. 03:54
 8/23 anonim ***** válasza:
32%

"ezoterikus (avagy abban hogy sok olyan gyógymód van amit nem ismer el a "tudomány", szerintem az az igazi gyógyítása ami az ősöktől ered)"

Mutass olyat, amiről sikerült bebizonyítnai, hogy tényleg működik és nem placebó hatású.

2020. ápr. 6. 07:51
 9/23 A kérdező kommentje:
A régi gyógyítás nagyon hasznos. Nem marékszámra kell kivenni a tablettákat receptre, hanem inkább növényekkel és egyéb természetben is megtalálható dolgokkal gyógyítunk.
2020. ápr. 6. 10:15
 10/23 anonim ***** válasza:
38%
Ja persz, mint a hülye gyuribácsi, aki agydaganatra petróleumos bedörzölést ajánlgat.... ANYÁMBOROGASS!
2020. ápr. 6. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!