Jó lenne ha a kormány elrendelné a kötelező szájmaszk viselését, de minél hamarabb?
Jó lenne ha a kormány elrendelné a kötelező szájmaszk viselését házon kívülre,de minél hamarabb?
2. Szakaszban a járvány. A hideg kiráz ha mellettem köhögnek.
Nem lenne jó ha legalább mindenki maszkba lenne. Ha már nem tudjuk, hogy ki a fertőzött.
Szájmaszk helyett törölköző vagy egyéb is jó lenne akinek nincs.
adjon szájmaszkot és utána rendelje el!
nehogy már törülközővel a számon kelljen járni az utcán! a hatékonysága amúgy is szinte semmi a profi szájmaszké sem 100%
Jogos, de ha már azt mondták, a maszk a fertőzöttek "ellen véd" nem továbbadniuk akkor csak jó ha mindenkin lenne.
Hiába mosol kezet mek tartod a 2 métert ha 3 méterről minden etikett nélkül leköhögnek.
+Maszk és védőkesztyű.
Ha adsz örömmel hordom
Csak épp Nincsen hiánycikk mindenhol !!!!
Ha elrendelné, mire menne vele? Annyi eszük azért van, hogy lehetetlent nem kérnek. Talán annyi maszk van az országban, hogy az egészségügyieknek éppen elég ideig-óráig.Nem hallom sehonnan sem a fanfárokat hogy megjött Hamburgból az a 20 ezer maszk amit a németek már legalább egy hete visszatartanak. Úgy tesznek mintha logisztikai okai lennének. Egy dobozos ducato egy nap alatt elhozhatná. Tudod mennyire elég 20 ezer maszk? Elméletileg egyszer használatosak, úgyhogy figyelembe véve az egészségügyben dolgozókat akkor, legfeljebb pár napig. Európai szolidaritás, összetartás, és töketlenség. Már két hónapja önteni kellene a védőfelszereléseket az üzemeknek, nem az utolsó utáni pillanatokban kapkodni.
Egyébként attól hogy nincs elrendelve a hordása, bárki önként a saját és a környezete védelmében hordhatja, már ha van neki.
Rosszul teszed fel. Nekem is volt ilyen problémám (szintén szemüveges vagyok), de megmutatták hogy kell helyesen feltenni a maszkot, és utána nem tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!