Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi hazánk nyerhet szavazatot...

Mi hazánk nyerhet szavazatot a cigányozással? Vagy ha szibériai börtönbe zárja a cigányokat?

Figyelt kérdés

[link]

Toroczkai azt ígéri, ha 22-ben nyer, szibériai börtönbe zárja a roma jogvédőket

Valami cigány agyonvert pár embert, a mihazánk azonnal rohant cigányozni, gyűlölködni, egymás ellen uszítani.

Tényleg ez a megoldás? A helyi lakosok is megmondták hogy el van túlozva az egész.

Sima cigányozással, náciskodással lehet még nyerni? Az tény hogy a migránsozást a fidesz már kimaxolta.

A felvonulók csak aluliskolázott divat emberek, akik egy közösséghez akarnak tartozni. Láthatóan nagy az egyetértés köztük, még ölelgetik is egymást. (Semmi buz*lás)

Pár gizda rocker meg azt hiszi hogy a náciskodástól atom kemény lesz.

Természetesen a csomag része hogy a migránsokat zsidókat arabokat iszlámokat négereket lmbtq-kat lipsiket, a nyugatot a keletet a sárgákat az indiánokat az eszkimókat, minden lipsi nyugati vagy északi országot is nagyon gyűlölnek. De egymást úgy látom szeretik. A magyart csak a gyűlölet tartja össze.

Ez a torockai meg egy szánalmas kis bohóc. Azt is mondta hogy eltörli a trianont. Én hiszek neki.

Nagyokat hazudó ostoba ember.

2020. aug. 29. 15:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
69%
Nem fognak nyerni, de szerintem be fognak jutni a parlamentbe és átveszik a szélsőjobboldali párt szerepét a Jobbiktól. Vannak irreális elképzeléseik (pl. szibériai börtöntáborok, halálbüntetés, Trianon újratárgyalása), némelyik káros is, a rasszizmus is káros lehet, de be kell látni, hogy nem véletlen van igény az ilyen radikálisabb, rendpárti csoportokra. A cigánybűnözés, roma antiszociális viselkedés sok felé komoly probléma az országban, amely ellehetetlenítheti a normális, félelelemmentes életet, ezért igény lehet a radikálisabb, rendpártibb politikusokra is, akik szakítanának az elmúlt húsz év gyakorlatával. Ezeket a konfliktusokat jól nyomon lehetett követni Gyöngyöspata példáján keresztül is az utóbbi 10-15 évben. Korábban a Jobbik is ezért tudott a legnépszerűbb párttá válni Észak-Magyarországon. Érdekes most megfigyelni, hogy a balliberális tábor is a jobbikos jelölt, Bíró László mögé sorakozott fel a borsodi időközi választásokon, habár őrá is jellemző (volt) az antiszemita, cigányellenes szemléletmód. Ezek a súlyos problémák jobban foglalkoztatják az embereket, sokan jobban tudnak azonosulni vele, mint a Budapesten/New Yorkban kitalált nyitottság, tolerancia, elfogadás kampánnyal vagy az utóbbi években némely balliberális, zöld párt által központi témává tett klímaváltozás, CO2 kibocsátás, nukleáris hulladékok problémájával. Miskolc messze nem Stuttgart (bár megjegyzem a szélsőjobboldali AFD utóbbiban is 6% körüli támogatottsággal rendelkezik).
2020. aug. 29. 19:01
 12/25 mindentudó99 ***** válasza:
78%
Na mi van kérdező ? Tyúklopáson kaptak aztán itt éled ki a felháborodásod? Tartsd be a törvényeket. Nekem már volt nem egyszer bajom a kissebbséggel lopás , betörés miatt. Többször megkárosítottak. És a félreértések elkerülése miatt nem a sváb kissebbségről beszélek. Inkább valami megoldast mondj a cigánybűnözésre ne ilyen lózungokkal gyere. M9st árulom a kocsimat már 3 cigàny hívott a szavukat se lehet érteni mert még a nyelvet is képtelenek rendesen elsajátítani.
2020. aug. 29. 20:09
 13/25 A kérdező kommentje:

11

Értem hogy probléma van a cigányokkal.

De az csak egy primitív félmegoldás, hogy előadják a nagy nemzethi magyar fehérembert. Aztán nekiállnak hülyeségeket beszélni, gyűlölködni általánosítani.

1 cigány bűnözött, de mégis minden cigány bűnös.

Akkor ha egy magyar gyilkol, felelőssé lehet tenni minden magyart? A széljobber logika szerint igen.

12

Fogalmam sincs róla hogy miről beszélsz. Tudom hogy csak buta trollkodásnak szántad, ezért nem is reagálok rá.

Minden széljobber párt a gyűlöletre épít. De a kuruc.info-n ma pl láttam hogy jézushoz imádkoznak.

Mert volt egy cikk amiben leírták hogy az lmbqt az maga a sátán.

[link]

Sátánista? A keresztények a legnagyobb sátánisták. Ők hisznek a sátánban meg a pokolban.

Én minden vallásra azt mondom hogy elavult butaság.

Kb ennyit ér a széljobb. Ha lecsengett a migráns-cigány zsidó-lipsi hisztéria, visszatérnek a középkorba.

Orbán már meg is tette.

2020. aug. 29. 20:33
 14/25 anonim ***** válasza:
75%

"Értem hogy probléma van a cigányokkal.

De az csak egy primitív félmegoldás, hogy előadják a nagy nemzethi magyar fehérembert. Aztán nekiállnak hülyeségeket beszélni, gyűlölködni általánosítani.1 cigány bűnözött, de mégis minden cigány bűnös.

Akkor ha egy magyar gyilkol, felelőssé lehet tenni minden magyart? A széljobber logika szerint igen.

Nem szoktak teljesen általánosítani, de van egy jellemző cigány viselkedés, mentalitás, életmód, amivel azonosítják a közösséget. De vannak pozitív példák is, amit a Jobbik és a Mi Hazánk, Torockai is méltányol, ezt is be szokták mutatni követendő mintaként. A mai európai "mainstream" nacionalista szélsőjobb (pl. francia Nemzeti Front, holland Szabadságpárt, AFD, Finnek pártja, korábbi Jobbik, most a Mi Hazánk) már távol áll a náciktól, a cigányság kapcsán is egyfajta integráció, nevelés, rendteremtés a céljuk.

A cigánybűnözés kiemelése nem kellene, hogy tabutéma legyen, bár érthető, hogy a becsületes, illedelmes, szorgos, vagy annak tűnni szándékozó romákat sérti a dolog és jogos az aggodalom, hogy a politikában, társadalomban ez növelheti az etnikai feszültségeket, ellentéteket. De ez egyébként ugyanúgy igaz a balliberálisok által képviselt rasszizmus témában is. Ott is talán túlságosan csak a fehér rasszizmussal foglalkoznak, mintha csak a fehérek lennének rasszisták és sok becsületes, tisztességes, szorgalmas, igyekvő, kedves, toleráns vagy annak tűnni szándékozó fehér polgárt sérti a dolog, mintha a fehérek kollektívan bűnösök lennének, bűnösnek kellene érezni magát a származása, afrikaiak történelmi sérelmei vagy rossz társadalmi, szociális körülményei miatt. Ez a kampány is valamelyest uszítólag hathat, növelheti a feszültséget, ellentéteket az etnikumok között, amit látunk is az észak-amerikai, nyugat-európai zavargások kapcsán. De ennek kapcsán sem gondolom, hogy tabuként kellene kezelni ezeket a problémákat. Érdemes foglalkozni ezekkel a társadalmi problémákkal, konfliktusokkal, keresni kell a megoldást az együttélésre vagy legalább békés egymás mellett élésre, de nehéz egyensúlyt, megfelelő utat találni és úgy sem lehet úgy politizálni, hogy az mindenkinek megfeleljen, senki ne érezhesse sértve, támadva magát, identitását, kultúráját, a közösség és/vagy saját érdekeit.

2020. aug. 29. 21:03
 15/25 anonim ***** válasza:
62%

"1 cigány bűnözött, de mégis minden cigány bűnös."

Már kérdeztem tőled, hogy a magyarok miért nem vernek csak úgy cigányokat? Vagy miért nem vernek agyon 3-4 fős csoportokban egy cigányt, ha nem ad cigit, mobilt? Ilyenről nincs hír. Nem fura?

És erre nem tudtál adni egy normális elfogadható választ.

2020. aug. 29. 21:42
 16/25 anonim ***** válasza:
21%
A mihazánk az egyetlen olyan párt, aki megkockáztatom még a Fidesznél is rosszabb lenne. Az a borzasztó hogy ilyen szabadon működhet, nehezen tudom elképzelni hogy egy ennyire szélsőségesen rasszista, homofób, gyűlölködő és erőszakpárti szervezkedés egy 21. századi demokráciában bárhol máshol büntetlenül ténykedhetne, hiszen gyakorlatilag náci politikát folytatnak. Aki tanult történelmet (és nem hasonlóan szélsőségesen rasszista, gyűlölködő ember), az kötve hiszem hogy rájuk szavazna).
2020. aug. 29. 23:23
 17/25 A kérdező kommentje:

14/16

Szerintem a magyarok inkább ne akarjanak nevelni senkit.

[link]

"1941 és 1945 között több mint 400 000, a mai országterületről 200 000[1] magyar zsidó áldozata volt a holokausztnak. Az áldozatok a munkaszolgálatban, a magyar hatóságok brutalitása nyomán, a halálmenetekben, haláltáborokban, tömeges kivégzésekben veszítették életüket. A holokauszt minden tizedik, a legnagyobb megsemmisítő tábor, Auschwitz-Birkenau minden harmadik áldozata magyar állampolgár volt."

[link]

"sokukat mindenféle nyilvántartásba vétel nélkül gyilkolták meg, az áldozatok számát nehezebb megállapítani; a becslések 200 000-től 2 000 000-ig terjednek."

"…egyik éjjel a férfiak tábora több ezer ember kiabálására ébredt. Amint kiléptünk a barakkokból, láttuk mi történt. A cigányok táborát fényszórókkal világították meg, cigány férfiakat és nőket, gyerekeket az SS-ek ötösével állították sorba, hogy a krematóriumba vigyék őket. De szerencsétlenek minden erejükkel ellenálltak. A dulakodás egész éjjel tartott, de reggelre a cigányok tábora már üres volt.”

[link]

Szóval a magyarok kiírtottak fél millió zsidót meg sok cigányt. Ha nem "nevelik" meg a magyart még most is nőket, gyerekeket, csecsemőket, fegyvertelen civileket gyilkolna.

"Ott is talán túlságosan csak a fehér rasszizmussal foglalkoznak"

Történt olyan hogy a nem fehérek halomra gyilkoltak fehéreket? Nem.

Általában a magukat fehérnek nevező "emberek" írtanak gyilkolnak, a világ minden pontján.

"Már kérdeztem tőled, hogy a magyarok miért nem vernek csak úgy cigányokat? "

Igazad van, a magyarok, ha megtehetik kiírtanak minden cigányt.

2020. aug. 30. 10:12
 18/25 mindentudó99 ***** válasza:
76%
Mondtam mar ne lózungokkal gyere. M9ndj megoldast a cigányproblémára. Te egyszerűen egy magyargyűlölő vagy. Hogy jön a témához hogy régen a politika milyen bűnöket követett el pl a zsidók ellen? Egy ma élő magyar ne feleljen már ezért.
2020. aug. 30. 10:17
 19/25 A kérdező kommentje:

"Hogy jön a témához hogy régen a politika milyen bűnöket követett el pl a zsidók ellen?"

Talán mert a mi hazánk egy rasszista náci párt?

"Te egyszerűen egy magyargyűlölő vagy."

Siman tényeket írtam.

2020. aug. 30. 10:28
 20/25 anonim ***** válasza:
67%
És ismét nem tudtál normális választ adni a kérdésemre. Általában ha egy mélytoleránsank felteszem ugyan ezeket a kérdéseket, mint most neked kérdező, akkor olyan szinten nem tud mit mondani, hogy dühödten elkezd visítani. Pedig ez 2 egyszerű kérdés, de nektek haladóknak ez gondot okoz.
2020. aug. 30. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!