Mi hazánk nyerhet szavazatot a cigányozással? Vagy ha szibériai börtönbe zárja a cigányokat?
Toroczkai azt ígéri, ha 22-ben nyer, szibériai börtönbe zárja a roma jogvédőket
Valami cigány agyonvert pár embert, a mihazánk azonnal rohant cigányozni, gyűlölködni, egymás ellen uszítani.
Tényleg ez a megoldás? A helyi lakosok is megmondták hogy el van túlozva az egész.
Sima cigányozással, náciskodással lehet még nyerni? Az tény hogy a migránsozást a fidesz már kimaxolta.
A felvonulók csak aluliskolázott divat emberek, akik egy közösséghez akarnak tartozni. Láthatóan nagy az egyetértés köztük, még ölelgetik is egymást. (Semmi buz*lás)
Pár gizda rocker meg azt hiszi hogy a náciskodástól atom kemény lesz.
Természetesen a csomag része hogy a migránsokat zsidókat arabokat iszlámokat négereket lmbtq-kat lipsiket, a nyugatot a keletet a sárgákat az indiánokat az eszkimókat, minden lipsi nyugati vagy északi országot is nagyon gyűlölnek. De egymást úgy látom szeretik. A magyart csak a gyűlölet tartja össze.
Ez a torockai meg egy szánalmas kis bohóc. Azt is mondta hogy eltörli a trianont. Én hiszek neki.
Nagyokat hazudó ostoba ember.
Kérdező, teljesen egyetértek veled.
Nem szeretem a Fideszt, tiszta szívemből ellenzéki vagyok, de hogyha megkérdeznék tőlem, hogy Fidesz vagy Mi Hazánk, egyből rávágnám a Fideszt. Szerintem a Mi Hazánknak semennyi létjogosultsága nincs, rühellem amit képviselnek. Én még soha nem láttam még egy ilyen rasszista, homofób, nácista és fasiszta bandát. A tagjaik mind szégyenletesek, a szavazóik pedig méginkább. Nagyon remélem, hogy sohasem kerülnek hatalomra, vagy jutnak be a Parlamentbe.
Amikor a jobbik elkezdte a cuki polgári irányvonalat a rasszista gárdamellényes szavazóinak elege lett belőle. Keletkezett egy választói igény és torockai úgy gondolta, hogy kiszolgálja ennek a rétegnek a politikai elvárásait. Nincsenek túl sokan és nem is lesznek többen. Minden társadalomnak van ilyen vadhajtása.
Addig amíg elvannak ezen a szinten meg a betyársereg az ostorpattogtatással, kontroll alatt lehet tartani őket.
3 szerinted ha 1 roma random agyonver pár embert, akkor a többi érte a felelős?
A strandon verekedős férgekről is kiderült hogy magyarok. Pedig már azonnal mindenki tudta hogy cigány mind.
Csak kérdezem, hogy miért nem akadályoztad meg a támadást? Te is magyar vagy.
/7
De csak azért nem mert tudják hogy mi lesz velük a börtönben.
A cigányokkal kezdeni kell valamit.
A jogvédők meg állandóan csak a kiskapukat keresik.Nem csak a cigányoknál, hanem a migránsoknál is.Megmondják, mit kell hazudni nekik, hogy bejussanak az adott országba.
Ez éppen olyan, mint a szlovák rendszámozás.
Megtehetted legálisan,hogy szlovák rendszámos autót tarts?
Természetesen meg.
Ugyanis, megvolt a jogi kiskapu.Mégis, etikátlan, erkölcstelen volt, ugyanis a helyi infrastruktúrát terhelted a kocsiddal.
A Mi Hazánk legalább akar tenni valamit.
Olyan párt kell, ami a magyar emberek érdekeit képviseli.
A szibériai bérrabtartás meg azért jó, mert így nem kell alkalmazkodni az EU-s börtönöket érintő szabályokhoz.
Ugyanis, az EU eléggé kiherélte a büntetés végrehajtást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!