Toroczkai László milyen miniszterelnök lesz?
Figyelt kérdés
2020. aug. 29. 08:48
21/29 Micimacko67 válasza:
19-es menj mar vissza egy kicsit az idoben es nezz meg egyfideszes fwlszollalast 1990-bol...ok se kispalyasok voltak..
22/29 anonim válasza:
"mert lattam, hogy a sajat hulyesegeiteket rajta akarjatok leverni..."
Én meg azt láttam,hogy ha kész tény elé lettél állítva,hogy karigeri milyen tutyimutyi,akkor te csak védted,mint a szerelmedet.
23/29 anonim válasza:
Micimackó szerinted jobb miniszterelnöke lenne az országnak Karácsony Gergely mint a jelenlegi Orbán Viktor?
24/29 Abody válasza:
Fasiszta miniszterelnök lenne, ennyi. A fidesz nacionalista és konzervatív értékrendjét feltekernék még százzal, a korrupció egekbe szökne, akit hibáztatnának pedig a migráncsok, cigányok, melegek, meg zsidóufók.
25/29 anonim válasza:
#24Abody
Tökéletesen benyaltad az balliberális ellenzéki mantrát.
26/29 Micimacko67 válasza:
23-as ezt nem tudom megmondani! De ez a veszely elvileg nem all fenn...
27/29 anonim válasza:
Nehéz a dolga Toroczkainak és a Mi Hazánknak. Mivel tartják magukat ahhoz, hogy mindent támogatnak, ami a haza érdekét szolgálja. Na most mivel a jelenlegi kormányzat összes lépése az ország érdekét viszi előre (szemben a 2010 előtti nemzetsorvasztó kurzussal), akkor azzal nehéz szembe menni és mást mondani. De ellenzéki pártként bejuthatnak 2022-ben.
28/29 anonim válasza:
Micimackó:
A fideszről Soros is azt hitte, hogy be tudja suvasztani őket az SZdsz mögé.
Méf szerencse, hogy nem tudta.
29/29 Micimacko67 válasza:
28-as, lehet, hogy igazad van...lehet, hogy nincs!
Ez a verzió lehet a fideszes hősi eposz egyik eleme...
Én nekem azért ettől másabb érzéseim vannak...az okokat illetően!
De ez persze csak az én rosszmájúságom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!