Toroczkai László milyen miniszterelnök lesz?
8-as tévedsz ismételten!
Néhány napja írtam egy mások kérdésnél, hogy miért nem szeretem és miért kritizálom a Fideszt! Ahogy mar leírtam ez egy több, mint 30 éves töténet!
Gyurcsány és a sleppje engem nem érdekel...bennük nem csalódtam, mert sosem érdeletek!
"Gyurcsány és a sleppje engem nem érdekel...bennük nem csalódtam, mert sosem érdeletek!"
De karigeriért mégis oda vagy
Nem csalódtál Gyurcsányban és a sleppjében? Csak kibújik a szög a zsákból..
Igy van, nem csalódtam bennük,mert nem érdekelnek!
Egy hasonlattal próbálom megértetni...imadod a párodat...szinte egy huron pendultok...majd a parod ott hagy...mert elcsabitja a penz, egy masik...magyaran elk@rvul...te nem csalidnal benne? En anbakidejen csodaltam a fiatal Fideszt...ok hagytak el engem, en ma is ott vagyok ahol 30 eve voltam!
Hogy védekezik Micimackó:D
Figyelj,ha már oda vagy a karigeriért és a balliberális bandáért,akkor legalább vállald fel.
Sajnalom, hogy nem erted!
Gyurcsanyt mindig is bohocnak tartottam...egy szamomra nem komoly embertol mit varjak?
Nem csalodnek bennuk, mert tudom...higy mit varhstok el toluk...
A Fidesztol nem ezt vartam, mert a rendszervaltas idejen meg nagyon maskepp politizaltak!
Az akkor OV mikor turte volna el ha egy ilyen valaszt kap a parlamentben?
"Boldog karacsonyt"
Szerinted olyan provokátor bohócoknak mint Tordai meg a többi akik semmit nem tesznek le az asztalra csak szitkozódnak és provokálnak annak mit válaszoljon OV?
Válaszoltak nekik 1000x normálisan, de semmit se ér..
Ha neked minden nap azzal jönnek, hogy 1+1=3 és te elmagyarázod, hogy az 2 de tovább fröcsögnek , hogy az 3 akkor 1001edszerre is türelmesen elmagyarázod vagy karácsony előtt inkább KULTÚRÁLTAN ezzel a boldog karácsony jelzővel jelzed nekik, hogy elég a hülyeségből..
16-os kicsit egysikuan gondolkodsz...de ez nem baj!
Tobbszor beszalltam a pesti sztorikba...mert lattam, hogy a sajat hulyesegeiteket rajta akarjatok leverni...amikir toketlen volt Tarlos a Lanchudnal...amikor fovarosi kormanyhivatal idiotasagat is ra akarjatok verni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!