Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vannak akik Magyarország...

Miért vannak akik Magyarországon tagadják a járványt, és csak azért sem veszik fel a maszkot, mert “őket nem lehet elhalgattatni”?

Figyelt kérdés
2020. aug. 28. 18:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
Én inkább azt kérdezném, hogy mi lesz 3 hét múlva. A lányom 10.-s, 33-n lesznek az osztályba, de a maszkot gyanítom ha 5-n fogják csak hordani... Eü dolgozó vagyok, 2 hétre tettük, hogy robban majd minden
2020. aug. 28. 18:57
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Az ilyen embereket utálom, akik nem képesek felvenni egy kib@€**tt maszkot!
2020. aug. 28. 19:08
 3/14 A kérdező kommentje:
Én most fogok 11.-be menni, én is aggódok hogy mi lesz
2020. aug. 28. 19:10
 4/14 anonim ***** válasza:
68%
Mert a legtöbb embernek nincs ismerőse aki koronavírusos lett volna...
2020. aug. 28. 19:11
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
Azért olyan sok fertőzöttről még a hírekben sem számolnak be, hogy te ezen most meglepődj...
2020. aug. 28. 19:15
 6/14 anonim ***** válasza:
56%

Oké zárjunk le mindent megint hónapokra aztán meglatjuk mekkorát fog robbanni.

Én elhiszem hogy van ez a járvány és súlyos betegségeket alakíthat ki a gyenge immunrendszerűeknek és az időseknek.

De nekünk akik viszonylag egészségesek vagyunk szinte ártalmatlan!!!

ÉPP EZÉRT! Arra kérünk mindenkit aki az előző csoportba tartoznak vagy pánikolnak MARADJATOK Otthon, mossatok kezét ne nyúljatok az arcotokhoz hordjatok maszkot de legfőképpen hagyjátok minket a pi**ába élni!!!

Köszönjük

2020. aug. 28. 19:29
 7/14 anonim ***** válasza:
38%

Leszögezem, hogy egy olyan ember vagyok, aki tavasszal maximálisan betartotta az előírásokat, és még most is hordom a maszkot az előírt helyeken.

Szóval tavasszal nekem már PONT az ilyen neurotikus, követelőző, pánikolós emberekből volt elegem, akik valójában magasról tettek arra, hogy milyen hatása van az életre, a gazdaságra egy több hónapos leállás, csak az ő kis gyermekded lelkük legyen nyugodt, hogy "jaj, mindenki maradjon otthon, csak ne terjedjen a vírus"! (Megjegyzem, az egyik leghangosabb ilyen ismerősöm 3 hetes nyaralásra ment OLASZORSZÁGBA ezek után, úgyhogy ennyit rólatok...)

2020. aug. 28. 20:59
 8/14 anonim ***** válasza:
65%

Magyarország egy csodálatos kis szigete a világnak. Bár alig tízmillióan vagyunk, nálunk minden főre legalább két okos jut, akik mindenhez jobban értenek. Nem csak a maszkviselésről tudnak mindent.

Például nagy szakértői a közúti közlekedés biztonságának. Éjn ugyan bé nem kötöm a zövet, há' hüjeség az egész. Városba' semmi éételme, megyünk itten husszal meg harminccal, há' ottan nincsen is semmi nagyobb csattanás, osztán különbe' is megtámasztok a müszerfalon, nem lesz énnékem semmi bajom. Én mondom, ilyen tempónál még rendesen veszélyes az öv, mer' az töri el a kúccsontodat, osztán mehetel a korházba röngenre vagy miazisten táppézre. Éngemet rendesen szorít meg fulaszt az öv, rosszul vagyok tülle. Meg különbe is: a sógor onokatesvérének a nagynénnye hallott valakirül, aki azér' hótt meg, mer' be vót kötve az öve. Ha nem lett vón' bekötve, még mindég élne. Ez biztosan így vót, mer' a kocsmába a Jenő bácsival megbeszéltük, ő meg azér' ért az ótókhoz, mer' nyócvankettőbe' Kecskeméten az AFIT-nál vót ipari tanulló.

De ugyanekkora mesterei az építkezésnek is: ez az egész izé, hogy tervezés meg engedélyeztetés meg kivitelező, ez úgy hülyeség, ahogy van, el kén törőni. Há minek? Megrajzolod, osztán az úgy jó, ahogy te akarod. Magadnak építed úgyis, olyan lesz, amilyen neked kell. Összeálltok négyen-öten a sógorral meg a szomszéddal, egyik itten segít, másik ottan, oszt' simán föl lehet húzni egy házat, nem egy nagy vaszisztdasz. Magadnak úgyse fogod szarul csinálni, a legjobból fogsz bele tenni, nem köll itten, hogy építész mondja meg, mi merre hány méter meg gyöjjenek itten kőművesek meg mit tudom én. Meg még építési napló, hogyne! Há' úgyis tudod, mi hogy gyön sorba.

A táplálkozástudomány szakértői is annyian vannak, hogy egymás sarkára lépnek: ez az egész modern konyha egy nagy hülyeség, há' salátátú' meg magvaktú' nincsen erőd, nem bírol dógozni. Kenyér, szalonna, perkűtt jaó zaftosan, csigaleves: ezt bélapátolod, öcsém, oszt' mész estig, míg rád nem sötétedik. Há' hun lehet ilyen madárkajákkal bírni az egész napos melót? Kidűlsz egykettőre. A koleszterin is hülyeség, csak kitalálták, nagyapám szalonnát evett pályinkával, oszt' nyócvanhat évig élt, nem vót annak soha semmi baja. Igaz, az még rendes szalona vót, nem ez a bóti szar, amit mostan árulnak.

A jó magyar ember az égvilágon mindenhez ért és minden szabályt megszeg, mert ő jobban tudja, mit hogy kell csinálni. A maszkot is azért nem hordja, mert ő okosabb annál, aki kitalálta. Ha betiltanák a maszkviselést, biztos, hogy az összes sötét prolin ott virítana.

2020. aug. 28. 21:11
 9/14 anonim ***** válasza:
21%
Mert ez egy nagy kamu.
2020. aug. 28. 21:59
 10/14 anonim ***** válasza:
63%

Mert az átlag IQ kb. 80.

Meg azért is, mert önzőek. "Rám nem veszélyes, én egészséges vagyok, féljen az, aki öreg és beteg." Itt is volt egy ilyen előző komment. Csak tudod, aki öreg és beteg, annak is menni kell emberek közé, annak is kell kaját venni, pl. hogy csak a legminimumabbat említsem.

De én hiába vigyázok magamra, ha bemegyek a boltba, és ott zsúfolásig telt minden, egymás nyakába lihegnek az emberek, maszk csak rajtam van, és az előadó felszólít, hogy nyugodtan vegyem ám le, mert minek. Én így hiába vigyázok magamra.

És vessek magamra, hiszen 40 évesen pont én akartam rákos lenni. Akkor dögöljek meg, mindenki szerint.

Amikor pl. kemóról mentem haza, a 8. emeletről nem tudtam lemenni gyalog, olyan gyenge voltam. Beszálltam a liftbe, a 7.-en rögtön beszálltak még mellém 10-en, csoda, hogy le nem szakadt a lift. Maszk senkin. Ott lihegtek a nyakamba. Másnap meg lezárták a kórházat, mert találtak 2 fertőzöttet. Ezek után meggondolom, hogy be merjek-e menni egyáltalán kezelésre, de biztos, hogy gyalog mászok le az emeletről, mert liftbe többet be nem szállok, az biztos. És konkrétan ez egy kórházban történt! Egyszerűen eszem megáll, de komolyan.

2020. aug. 28. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!