Kormány info tanfolyama ér valamit?
Újratervezés program a neve.
Online nagyon alapszintű infó képzés, alap web programozás.
Én beiratkoztam, elkezdtem nézni a videókat.
De amikor az m1-es nemtudomki, valamilyen műsorvezető elkezdett magyarázni, elment tőle a kedvem. Az egész komolytalannak tűnt.
Azért belenéztem pár videóba.
Többen is írták hogy érthetetlen az egész. Szerintem meg túlságosan lementek az alapokhoz.
Ha a javascripteléssel kezdik és úgy 200 óra, megnéztem volna.
Végülis azért a vizsgát megcsináltam 78%-ra, de a végén csak egy sima pdf-et kaptam ami szerintem semmit se ér.
Hálózati alapok
Informatikai tudatosság
Otthoni munkavégzés
Vállalati webfejlesztés
Vállalati windows alapok
A webfejlesztés az ami ért volna valami.
De a nagyrészét kitöltötték felesleges maszlaggal.
Ha valakinek eddig fogalma se volt semmiről, nem fogja meg érteni.
Én a tananyag nélkül csak a vizsgát csináltam meg, mégis majdnem 80%-os lett. Pedig 80%-ban infós, javascriptes html-es kérdések voltak.
Akkor miért kell mindenféle maszlaggal kitölteni pl home office-hoz milyen ruhát kell felvenni meg hasonlók.
Orbán ezért is felvette a milliárdokat, aztán adott egy semmit se érő kis papírt, amin csak egy kódszám van.
Időpocsékolás lett volna az egész.
Szánalmas az egész kormány.
Semmit se indítanak.
Ez nem előfeltétel volt. Ez a vége.
Igen és hol van? Hol lehet jelentkezni?
Írtak valami ilyesmit, de az csak átverés.
Ennek megint az az értelme hogy kilehet ezen a jogcímen szedni az államkasszából a milliárdokat a fideszes és fidesz közeli cégeknek.
Ez a tanfolyam egy semmire nem való fideszes sunyiság, a szokásos fideszes nesze semmi fogd meg jól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!