Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hazudik és téveszti meg...

Miért hazudik és téveszti meg az embereket?

Figyelt kérdés

Jakab Péter miért hazudik és téveszti meg az embereket a pártelnökségével Bíró László jelölésével kapcsolatban? Meg lehetne bízni egy ilyen hazug emberben ha esetleg hatalomra jutna?

A Jobbik ara sem volt hajlandó, hogy kérje a pártelnöki lemondási nyilatkozatot. Januárban választották Jakab Pétert elnöké Sneider Tamás mandátuma május 12-én lejárt és még júniusban sem volt beadva (ekkor íródott a cikk) a kérelem (lemondási nyilatkozat)

Idézet:

""Még mindig én vagyok papíron a Jobbik elnökeként bejegyezve – erről beszélt az azonnalinak Sneider Tamás a frakciót a közelmúltban otthagyó volt pártelnök. Mint mondta, neki május 12-én lejárt a mandátuma, így az övé már nem, Jakab Péteré pedig még nem hatályos. Az interjúban kitért arra is ,hogy ez többek között annak köszönhető, hogy a jelenlegi vezetés arra sem volt hajlandó, hogy kérjék a pártelnöki lemondási nyilatkozatot""

Teljes írás:

[link]

Egyébként a fővárosi törvényszék nyilatkozatot adott ki:

A hírekben 3perc55mp-től:

[link]

Mint már mindenki tudja Bíró László elindulhat a választáson - hiába hazudja az ellenkezőjét Jakab Péter.

Azt hitem, hogy ez az ember (Jakab Péter) megbízható - de látom ö sem külömb a többi baloldali politikustól (hazudnak reggel éjjel meg esete)

2020. aug. 26. 09:57
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Köszönjük napi agitprop kérdését.
2020. aug. 26. 09:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a mai értelmetlen válaszát.
2020. aug. 26. 10:03
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

A kérdés: Miért hazudik és téveszti meg az embereket?

Értelmes válasz: Senki se tudja Jakabon kívül h mit miért csinál.

Többi csak propaganda. Ez megfelelő válasz.

2020. aug. 26. 10:07
 4/9 anonim ***** válasza:
62%

Nézzük a tényeket:

A tiszaújvárosi választási bizottság e hónappal, azaz augusztus 18-al nyilvántartásba vette a jobbikot.

A jelölést inzétő képviselő megbízatása 12-én lejárt, de a koronavírus miatt az a vészhelyzet megszűntét követő 90 napig még érvényes marad. A választási bizottság ezért fogadta el a jelölést, mert az ez alapján megfelelt a törvényeknek.

Jakab:

Jakab július 9-én megkapta a végzést, hogy ő a jobbik elnöke, de nem emelkedett jogerőre, amiről nem tudott. Hmmm... a fidesz honnan is tudta, hogy minek nézzen utána? Talán csak nem szándékosan nem végezte valaki a munkáját és ezért nem jegyezték be hivatalosan Jakabot?

Mindenesetre megoldódott a probléma azzal, hogy a jelölt függetlenként indul, de az NVB határozata sem volt jogerős és úgy sejtem, be is adta a jobbik a fellebbezést, kérdés, hogy ezt is el fogják-e sumákolni. Peersze, hogy el, a fideszes káder elvtársak. Világosan látszik, hogy már megint a fidesz kavarja a szart. (Megjegyzem, halkan, zárójelben, a hülyék kedvéért: jobbik jobboldali párt, nem baloldali)

2020. aug. 26. 10:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Pártállástól függetlenül írom, hogy a legtöbbjük ezt teszi, ezzel jár ha több embert akarsz elerni.

Kedvenc fa..szsagom tőle az volt amikor találta miért keres kevesebben kelet Magyarországon valaki ugyanazért a munkáért vki mint pl Budapesten.

Aki iylwn szintén nincs tisztában a területi berkulonbsegek hátterével z vagy nem való oda mert buta, vagy tudja jól, csak ezzel könnyű meg égetni a tudatlanok. Csak ez utóbbi szintén nem teszi alkalmassá semmire.

2020. aug. 26. 11:04
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
A Jobbik még nem oszlott föl?
2020. aug. 26. 11:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Még nem :D

A jelenlegi pártok 90%-a is megszunhetne igazán már.

2020. aug. 26. 11:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Lyákob Peti a Lyobbik elnöke
2020. aug. 26. 11:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Leoldom ezt a kérdést, túl van tárgyalva.
2020. aug. 26. 11:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!