Van olyan huszonéves aki nem bal, illetve centrista, azaz jobboldali?
Huszonéves vagyok, nekem leginkább Horthy politikája és a két háború közti Magyarország tetszik.
Horthy egyszerre védelmezte az országot az ultra-konzervatív, haború előtti kort jelképező Habsburg IV. Károlytól, engedett valamennyi liberalizmust (pl. akkoriban volt nálunk jazz, swing meg egyéb amcsi cuccok) de fellépett a kommunisták és a hungaristák ellen is.
“ családban nőtt fel, és a családdal együtt szavaz.“
Hívô!
Ezt se mondanám, a balosok kozott is vannak hívôk, bár inkább a jobboldalon.
1998-ban még a Fidesz-szavazók nagy része is huszonéves volt, aztán később a Jobbik tudta ezt a korosztályt leginkább megszólítani. Amúgy a 18-29 évesek közt ma is a Fidesz a legtámogatottabb, a Momentumot is bőven maguk mögött hagyják.
Természetesen vannak jobb és baloldali hívők is. Nem állítottam az ellenkezőjét.
"Centristák (azaz liberálisok)"
Bocsi ezt nem értem. A centrista nem liberális. Amiért talán neked annak tűnhet az azért van mert középen áll. Minden nézetből átvesz dolgokat, de ugyan így el is utasít onnan pár dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!