A Jobbik miben különbözik a többi ellenzéki párttól amiért érdemes lehet rájuk szavazni?
Mondom én, hogy homár vagy:)
A mélytoleráns vitakultúrát meghagyom a balosoknak, a nem kormánypárti médiának és Puzsérnak. Habár Puzsér kakukktojás, mert nem annyira toleráns.
A bűnözés szerinted nem probléma?
Te írod, hogy minden hozzászólásban fideszest sejt valaki, de előtte te meg Gyurcsányt sejtesz. Legalább következetes lennél és nem vádaskodnál ahhoz hasonlóval, amit te magad csinálsz, de ahhoz ész és memória is kellene.
Éppen az Unióból nem sok hasznunk van, de várjál csak, ismét fideszeznem kell egyet, mert megkerülhetetlen, mivel az EU-ból a fidesznek van haszna.
Hadd ne írjam, ki itt a korcs :)
A bűnözés persze, hogy probléma. De elég gáz, hogy ebben az országban a Jobbik szerint is 3 bűnöző van: Orbán, Mészáros, meg Tiborcz.
Na ez az ami PROBLÉMA.
Már bocs, de Gyurcsányt és pártját nem sejteni, hanem látni lehet a Jobbikkal közös listán. Te pedig minden kritikust fideszesnek sejtesz, mert aki kritizálja a Jobbikot, az fideszes. De elárulom neked, hogy lokálpatrióta vagyok, és a civilek helyi jelöltjére szavaztam.
Ettől még szánalmas, hogy a Jobbik egy euroszkeptikus pártból, az EU seggnyalója lett. Csókoljátok meg a fideszt, és a többi agyhalott ellenzékit. Éljen a korcsdemokrácia ellenzéki módra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!