Mennyire különbözik élesben a vizsga?( E-titán) Hol érdemes még gyakorolni?
Az etitán próbavizsgát csinálgatom de majdnem full ugyanazok a kérdések vannak. ( Persze oké megjegyzem) de élesben mi van ha tök más lesz amit eddig nem jegyeztem meg?
Menjek inkább tananyagonként át az összesen?
Félek,.hogy élesben tök más lesz és megbukok.
Inkább a műszakis része nem megy.
Lány vagyok.
Én átmentem mégegyszer a végén mindegyik teszten. Ne izgulj.
Ugyanazok a kérdések. Menni fog.
Segítek szivesen, ha valamit nem értessz.
Nő vagyok
Szinte ugyanolyan. Műszaki kérdésből nekem talán kettő volt a vizsgán.
Biztosan sikerülni fog. Vizsga előtt átnézed mégegyszer és simán meglesz minden 🥰
Szerintem olyan sok műszakis dolog nincs vizsgán, szóval szerintem ha néhány műszakis kérdést ki is fogsz vizsgán, ha a többi kérdést tudod, akkor úgy is simán átmész. Meg ha ki is kapsz egy műszakis kérdést, és hirtelen nem tudod a választ, akkor az a legjobb, ha a kérdésen átugrasz, és a vizsga végére hagyod a kérdést. És akkor lassan átgondolod, és a legvalószínűbb választ jelölöd be.
Amúgy az e-titánon szereplő kérdések ugyanazok, mint vizsgán. Ha sokszor megcsinálod a próbavizsgát, akkor nagy eséllyel nem nagyon lesz ismeretlen kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!