Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik miben különbözik a...

A Jobbik miben különbözik a többi ellenzéki párttól amiért érdemes lehet rájuk szavazni?

Figyelt kérdés

2020. aug. 25. 16:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
25%

"A jobbik is csak abban az egy pontban egyezkedik a többi ellenzékivel, hogy helyreállítsák az egyensúlyt, más dolgokban nem."

Az egyezkedésen kissé túlmutat, hogy még a jelöltjeik is közösek. De hazudd le a csillagokat az égről, itt látszik meg, hogy mivé lettetek. Egy magát jobboldalinak valló párt, hogy tud közösben indulni migirsimizőkkel, melegpropagálókkal, és úgy alapjáraton a konzervatívizmus és a nemzetállamok felszámolóival?

2020. aug. 26. 21:25
 12/22 anonim ***** válasza:
79%

Nézd csak, bagoly mondja, hogy nagyfejű: egy fideszes hazugozik :)

Te is azt ismételted el, amit én írtam. Mert nem írtam mást. Egy cél érdekében teszik ezt, hogy eltakarítsák a maffiát, ami már teljesen beette magát mindenhova. Utána meg lehet egymással is mérkőzni.

2020. aug. 26. 21:39
 13/22 anonim ***** válasza:
79%
*verébnek. Egyébként nem kell játszani a hülyét, mindenki tudja, hogy ez alatt én is azt értettem, hogy stratégiáznak a jelöltjeikkel. De hogy elégedett legyél volt, ahol a jobbikosok felbontották az egyezséget. Máskor meg az a kritika, hogy ezek az ellenzékiek nem tudnak együtt működni, hát pont azért, mert sokfélék, más elvekkel, oldalakkal, mert nem egy ember központi vezérlésével működnek (jaaa, hogy Gyurcsány :) mert egy másik hülyének nézés keretei között azt akarjátok elhitetni mindenkivel aki szintén hülye, hogy Gyurcsány=ellenzék).
2020. aug. 26. 21:47
 14/22 A kérdező kommentje:

ma 20:42

még mindig nem értelek, egy konkrét témát se írtál, hogy mi az amit a Fidesz átvett és eredetileg a Jobbiktól származik, csak a korrupciót említetted konkrétan de ezt kb. minden ellenzéki párt mondja.

De akkor még egyszer: Nem az érdekel szerinted mi volt 2019 előtt hanem az, hogy most milyen olyan konkrét irányvonalai vannak a Jobbiknak ami miatt bárkinek ők lehetnek a reális választási és nem a többi ellenzéki párt?

Konkrét dolgokra vagyok kíváncsi mint pl. hogy a Jobbik azt vallja, hogy csak kék autókat szabad forgalomba hozni míg mondjuk a DK/MSZP... szerint meg csak zöldeket.

Van ilyen fajsúlyos eltérés az ellenzéki pártok között vagy már mindenben azt vallja a Jobbik amit a DK/MSZP/Momentum/LMP ?

2020. aug. 26. 21:58
 15/22 anonim ***** válasza:
79%

"egy konkrét témát se írtál, hogy mi az amit a Fidesz átvett"

Akkor ismét: egész jobboldali narratívát, az összes jobboldali ötletet és programot (kivéve a korrupció ellenességet), ezek magukba foglalják a #8-adik posztban feltett kérdéseket is.

"Van ilyen fajsúlyos eltérés az ellenzéki pártok között vagy már mindenben azt vallja a Jobbik amit a DK/MSZP/Momentum/LMP ?"

Erre is azt írtam, hogy nem. Hacsak nem a korrupcióellenesség, a visszaéléséek megmutatása, de ez meg ugye nem oldal függő.

De nyilván, ha valóban érdekel a jobbik és ez egy valódi kérdés, akkor már megnézted volna a jobbik.hu, vagy a jobbik.com oldalt (aki ott nem találja amit keres, az végezze el a kormány informatikai alap képzését :) ) és akkor már megtalálod a többi párt oldalát is.

Nyilván nekem is időbe kerülne egy összehasonlító tanulmányt készíteni, de ha fizetsz érte (nem fogom túlárazni és nyilvános lesz), akkor szívesen megcsinálom.

2020. aug. 27. 11:08
 16/22 A kérdező kommentje:

Egy fajsúlyos példát mondj, mert csak általánosságokkal dobálózól.

Pl. Gazdaság, szociális háló, nemzet politika, környezetvédelem vagy mit tudom én milyen témában csak konkrétum legyen ami alapján egy adott szavazói rétegnek a Jobbik szimpatikusabb kéne legyen mint a DK, MSZP ... (Mi különbözteti meg őket a többi ellenzéki párttól? )

2020. aug. 27. 11:17
 17/22 anonim ***** válasza:

Tudnék példákat, de nézd meg magad:

"De nyilván, ha valóban érdekel a jobbik és ez egy valódi kérdés, akkor már megnézted volna a jobbik.hu, vagy a jobbik.com oldalt (aki ott nem találja amit keres, az végezze el a kormány informatikai alap képzését :) ) és akkor már megtalálod a többi párt oldalát is."

2020. aug. 27. 11:26
 18/22 anonim ***** válasza:

#12 Már megbocsáss kedves hazudozó kisleány, de egy sort nem írtam a pártállásomról. Szóval már eleve hazugság a legelső mondatod. A Jobbiknál mióta lett divat, hogy a kritikát egy kis fideszezéssel kell elintézni?

Maffia, ami beette magát mindenhova? És a megváltáshoz kell nektek főméltóságos Gyurcsány Ferenc, aki szintén egy maffiózó kormány élén volt? Hmmm, érdekesen hozzátok el az üdvösséget az országnak, és micsoda partnerekkel :D

Már előre látom a mélytoleráns válaszod: "Fideszes vagy." - és ezzel minden logikai bukfenc amivel te álltál elő le lesz zárva. Jézusom...szerintem te csak képzeletben vagy Jobbikos.

2020. aug. 27. 16:54
 19/22 anonim ***** válasza:
46%

18: Már megbocsáss te búza (mert nem vagyok kisleány, szerintem becsinálnál, ha velem szemben állnál, így mersz brekegni), a jobbik mindig is kritikus volt a fidesszel szemben.

1. Látom, még mindig fáj a jobbikos "fideszes maffia" plakát kampány.

2. Az nem fideszezés volt, hanem történelem.

3. Akinek fáj a fideszezés és olyan a szövege, mint neked, azaz fideszes, az fideszes. Tudod, ami úgy jár, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa, az kacsa :) Hápogjál. De nem csak fideszes vagy, hanem egy büdös nagy troll is.

2020. aug. 27. 17:21
 20/22 anonim ***** válasza:

#19 Már megbocsáss kiscsaj, de ezek szerint olvasni sem tudsz, úgy ahogy kell. Kritika terén arra céloztam, hogyha a Jobbikot kritizáltam, arra csak fideszezés jön. Mint most :) Mélytoleráns vitakultúra 2.0

Egyáltalán nem hatott meg a Jobbik plaktákampánya, mert semmiben nem különbözött, a többi liberális agyhalott párt "kampányától". 2010-től 2014-ig eredetiek voltak és olyan problémákkal foglalkoztak, ami érintette az emberek mindennapjait. Manapság mindenre ez a reakció: mert lopnak, mert Orbán, mert Lőrinc, mert Európa, mert a demokrácia... Őszintén...ki a fszt érdekelnek ezek mint téma? De neeem, ők másabbak mint a libsi pártok, jobban kampányolnak. Aha. Miben? Mi a különbség?

Tudod mi az a rögeszme? Amikor minden hozzászólóban fideszest sejt valaki. Ez egy szorongásos pszichológiai zavar. Pont mint a tiéd: minden hozzászóló fideszes, aki ellenkezik a Jobbik balra tolódásával. Szerintem neked kell egy jó kezelőorvos, és kerüld a politikát. Nem való az neked :)

Mi lesz a következő hőzöngésed? Hogy maradjunk az EU-ban? Kösz, de nem. Korcsdemokrata lettél, légy büszke rá :)

2020. aug. 27. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!