A Jobbik miben különbözik a többi ellenzéki párttól amiért érdemes lehet rájuk szavazni?
"A jobbik is csak abban az egy pontban egyezkedik a többi ellenzékivel, hogy helyreállítsák az egyensúlyt, más dolgokban nem."
Az egyezkedésen kissé túlmutat, hogy még a jelöltjeik is közösek. De hazudd le a csillagokat az égről, itt látszik meg, hogy mivé lettetek. Egy magát jobboldalinak valló párt, hogy tud közösben indulni migirsimizőkkel, melegpropagálókkal, és úgy alapjáraton a konzervatívizmus és a nemzetállamok felszámolóival?
Nézd csak, bagoly mondja, hogy nagyfejű: egy fideszes hazugozik :)
Te is azt ismételted el, amit én írtam. Mert nem írtam mást. Egy cél érdekében teszik ezt, hogy eltakarítsák a maffiát, ami már teljesen beette magát mindenhova. Utána meg lehet egymással is mérkőzni.
ma 20:42
még mindig nem értelek, egy konkrét témát se írtál, hogy mi az amit a Fidesz átvett és eredetileg a Jobbiktól származik, csak a korrupciót említetted konkrétan de ezt kb. minden ellenzéki párt mondja.
De akkor még egyszer: Nem az érdekel szerinted mi volt 2019 előtt hanem az, hogy most milyen olyan konkrét irányvonalai vannak a Jobbiknak ami miatt bárkinek ők lehetnek a reális választási és nem a többi ellenzéki párt?
Konkrét dolgokra vagyok kíváncsi mint pl. hogy a Jobbik azt vallja, hogy csak kék autókat szabad forgalomba hozni míg mondjuk a DK/MSZP... szerint meg csak zöldeket.
Van ilyen fajsúlyos eltérés az ellenzéki pártok között vagy már mindenben azt vallja a Jobbik amit a DK/MSZP/Momentum/LMP ?
"egy konkrét témát se írtál, hogy mi az amit a Fidesz átvett"
Akkor ismét: egész jobboldali narratívát, az összes jobboldali ötletet és programot (kivéve a korrupció ellenességet), ezek magukba foglalják a #8-adik posztban feltett kérdéseket is.
"Van ilyen fajsúlyos eltérés az ellenzéki pártok között vagy már mindenben azt vallja a Jobbik amit a DK/MSZP/Momentum/LMP ?"
Erre is azt írtam, hogy nem. Hacsak nem a korrupcióellenesség, a visszaéléséek megmutatása, de ez meg ugye nem oldal függő.
De nyilván, ha valóban érdekel a jobbik és ez egy valódi kérdés, akkor már megnézted volna a jobbik.hu, vagy a jobbik.com oldalt (aki ott nem találja amit keres, az végezze el a kormány informatikai alap képzését :) ) és akkor már megtalálod a többi párt oldalát is.
Nyilván nekem is időbe kerülne egy összehasonlító tanulmányt készíteni, de ha fizetsz érte (nem fogom túlárazni és nyilvános lesz), akkor szívesen megcsinálom.
Egy fajsúlyos példát mondj, mert csak általánosságokkal dobálózól.
Pl. Gazdaság, szociális háló, nemzet politika, környezetvédelem vagy mit tudom én milyen témában csak konkrétum legyen ami alapján egy adott szavazói rétegnek a Jobbik szimpatikusabb kéne legyen mint a DK, MSZP ... (Mi különbözteti meg őket a többi ellenzéki párttól? )
Tudnék példákat, de nézd meg magad:
"De nyilván, ha valóban érdekel a jobbik és ez egy valódi kérdés, akkor már megnézted volna a jobbik.hu, vagy a jobbik.com oldalt (aki ott nem találja amit keres, az végezze el a kormány informatikai alap képzését :) ) és akkor már megtalálod a többi párt oldalát is."
#12 Már megbocsáss kedves hazudozó kisleány, de egy sort nem írtam a pártállásomról. Szóval már eleve hazugság a legelső mondatod. A Jobbiknál mióta lett divat, hogy a kritikát egy kis fideszezéssel kell elintézni?
Maffia, ami beette magát mindenhova? És a megváltáshoz kell nektek főméltóságos Gyurcsány Ferenc, aki szintén egy maffiózó kormány élén volt? Hmmm, érdekesen hozzátok el az üdvösséget az országnak, és micsoda partnerekkel :D
Már előre látom a mélytoleráns válaszod: "Fideszes vagy." - és ezzel minden logikai bukfenc amivel te álltál elő le lesz zárva. Jézusom...szerintem te csak képzeletben vagy Jobbikos.
18: Már megbocsáss te búza (mert nem vagyok kisleány, szerintem becsinálnál, ha velem szemben állnál, így mersz brekegni), a jobbik mindig is kritikus volt a fidesszel szemben.
1. Látom, még mindig fáj a jobbikos "fideszes maffia" plakát kampány.
2. Az nem fideszezés volt, hanem történelem.
3. Akinek fáj a fideszezés és olyan a szövege, mint neked, azaz fideszes, az fideszes. Tudod, ami úgy jár, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa, az kacsa :) Hápogjál. De nem csak fideszes vagy, hanem egy büdös nagy troll is.
#19 Már megbocsáss kiscsaj, de ezek szerint olvasni sem tudsz, úgy ahogy kell. Kritika terén arra céloztam, hogyha a Jobbikot kritizáltam, arra csak fideszezés jön. Mint most :) Mélytoleráns vitakultúra 2.0
Egyáltalán nem hatott meg a Jobbik plaktákampánya, mert semmiben nem különbözött, a többi liberális agyhalott párt "kampányától". 2010-től 2014-ig eredetiek voltak és olyan problémákkal foglalkoztak, ami érintette az emberek mindennapjait. Manapság mindenre ez a reakció: mert lopnak, mert Orbán, mert Lőrinc, mert Európa, mert a demokrácia... Őszintén...ki a fszt érdekelnek ezek mint téma? De neeem, ők másabbak mint a libsi pártok, jobban kampányolnak. Aha. Miben? Mi a különbség?
Tudod mi az a rögeszme? Amikor minden hozzászólóban fideszest sejt valaki. Ez egy szorongásos pszichológiai zavar. Pont mint a tiéd: minden hozzászóló fideszes, aki ellenkezik a Jobbik balra tolódásával. Szerintem neked kell egy jó kezelőorvos, és kerüld a politikát. Nem való az neked :)
Mi lesz a következő hőzöngésed? Hogy maradjunk az EU-ban? Kösz, de nem. Korcsdemokrata lettél, légy büszke rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!