Milyen szavazatszámláló szoftvert használnak Magyarországon, melyik cég gyártja és ki üzemelteti? Lehet erről tudni valamit?
Magyarázzátok ezt meg: tegyük fel, hogy a Kiskunfélegyházalsógyarmati falu 21.-ik körzetében 3 szavazat számláló volt: X, Y és Z. Mindhárman megszámolták a leadott szavazatokat, mindhárman 125 szavazatot számoltak, amiből 75 Fidesz, 25 DK és 25 Jobbik volt. Mindhárman bepötyögték a rendszerbe ezeket a számokat. A weboldal leállt a nap közepén. Este a végleges adatokban X, Y és Z is azt látta, hogy a 125 szavazat megoszlásra rendben volt bevíve ezért hazamentek és lezárták a választást Kiskunfélegyházalsógyarmati falu 21.-ik körzetében.
Hol történhet itt csalás? A szavazatszámlálok X,Y és Z. A weboldal csak MEGJELENÍTÉSRE szolgál. Utólagos ellenőrzésnél ugyanazt látta mindenki, amit megszámolt és BEPÖTYÖGÖTT. Ezeknek az összegzését millió 1 ember leellenőrizte, tehát olyan biztos nem volt, hogy 100 Fidesz szavazat meg 100 Fidesz szavazat = 1 millió Fidesz szavazat és olyan sem volt, hogy a bepötyögött adat és a weboldalon megjelenített adat eltért.
Hol volt csalás? Ha nem vagytok funkcionális analfabéták vagy matekből felmentettek akkor írjátok már le, mert én ezt 1001 féle képpen leírtam már és a konteó hívők mindig csak kerülgetik ezt a kérdést. Soha egy értelmes választ nem kaptam, hogy milyen összefüggés van a weboldal leállása és a megszámolt szavazatok valósága között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!