Milyen szavazatszámláló szoftvert használnak Magyarországon, melyik cég gyártja és ki üzemelteti? Lehet erről tudni valamit?
Fideszes szoftvert, Fideszes gyártóval, Fideszes üzemeltetővel
Na mi van, meglepődtél, mit bámulsz? :O
Aprónés szoftvert, Aprónés gyártóval, Aprónés üzemeltetővel
Na mi van, meglepődtél, mit bámulsz? :O
NINCS szavazatszámláló szoftver Magyarországon.
Még egyszer sem voltál szavazni választáson, ugye, kérdező?
NEM elektronikusan szavazunk, NEM lyukkártyákkal mint az amcsik és a szavazócédulákat NEM gép számolja meg, hanem EMBEREK!
Semmiféle szoftver nem állt le - napközben ráadásul, amikor még nem is volt mit számolni! - azt a FELÜLETET nem lehetett megnézni ahol a RÉSZVÉTELI ADATOKAT tették közre 2 óránként. Mert túl sokan akarták egyszerre megnézni. Átváltottak a régebbi felületre, az már elbírta a sok számú érdeklődőt és látni lehetett ugyanazokat a RÉSZVÉTELI adatokat, amiket előtte is. Ennyi.
Mi lenne ha elmennél legközelebb szavazatszámlálónak és te magad is ott lennél egy szavazókörben?
5: megszépült az emléked, csak a részvételi adatok hiányára emlékszel. Pedig volt más is:
#7/7
Nem a szavazatszámláló szoftver állt le, mert ilyen szoftver nem is volt. Kézzel számolták a szavazatokat. Szavazatszámláló szoftver az olyan lenne, ami mikor az urnába bedobod a szavazatodat, akkor egyből nyomja fel a rendszerbe azt. Ilyen Magyarországon nincsen, mert KÉZZEL számolják a szavazatokat.
Amit te belinkeltél, az a választási honlap. Tudod, mi a különbség egy HONLAP és egy szavazat számláló szoftver között? Végleges eredményeket össze lehetett vetni a körzetekben megszámlált adatokkal.
7: badarságokat írtál nekem, mert én írtam a 4-es választ.
A választási honlapon tették közzé a szavazás befejezése után közvetlenül a választási jegyzőkönyveket, ki mennyi szavazatot kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!