Mi a baj a NER-rel, ha mellette az emberek egyre jobban élnek?
"És még hányan élhetnének ilyen jól ha nem lenne NER."
Szerintem túl sokat vártok a mindenkori kormánytól, aztán ha nem NER lesz, jön majd a pofára esés, hogy minden maradt a régi. Budapesten is leváltották Tarlóst, hogy végre "fellélegezzen" Budapest, mi változott? Fellélegzett a város, és azóta eljött a kánaán és mindenki jobban él? Szerintem minden a régi (vagy még olyan se). Ha leváltják a NER-t, abból se érez majd meg semmit az átlag magyar. Legfeljebb a kommunikáció lesz más. Sajnálom azokat az embereket, akiknek behazudták az ellenzéki pártok, hogy alapjövedelemmel, EU-s minimálbérekkel, ingyen lakással és olcsó balatoni lángossal mindenki jól él majd és ehhez csak egy jó X kell és hogy majd a gazdagok fizetnek és úgy mindenkinek jut...
."" Ezen kívül a demokráciának sem ártana ha mindenki egyforma eséllyel pályázhatna és indulhatna a választásokon""
Ezen a baromságon egy félóráig röhögtem.
Ez a süket kérdező nem kérdez, hanem agitál, és hülye propagandát terjeszt!
Ahol 85 euró/hó a minimálnyugdíj, ahol a minimálbér még felbruttósítva is csak a fele az osztrák nettónak, ahol a világ legmagasabb ÁFA-ja van évek óta, ahol gyerekek éheznek, ott csak az elmebetegek szajkózzák a jólétet!
"ahol gyerekek éheznek"
Hivatalosan nem éheznek.
A szegénységről már nem csinálnak statisztikát.
Amiről nincsenek számok, az nem létezik.
Ez is egy megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!