Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baj a NER-rel, ha mellett...

Mi a baj a NER-rel, ha mellette az emberek egyre jobban élnek?

Figyelt kérdés
Vitathatatlan tény, hogy az országban még sosem volt ekkora jólét. Akkor mi a gond? A városok folyamatosan fejlődnek, ahogy a vállalkozások is és az alkalmazottak bére is emelkedik. Nekem egyetlen olyan ismerősöm sincs, aki ne élne jobban, mint eddig bármikor - nem, nem külföldön élnek, mind itthon vállalkozik/dolgozik. Miért akarnak ebbe belekontárkodni már megbukott politikusok és mi visz arra rá embereket, hogy rájuk akarjanak majd szavazni? Nem tudom elhinni, hogy ez bárkinek érdeke lenni, aki nem segélyből él vagy nem olyan, hogy a családi pótléra alapozva szüli halomra a pulyákat. Mert elhiszem, hogy a segély meg a családi nem lett magasabb. Na de nem is arra kell építeni az életet, hanem munkával megkeresett bevételre.

2020. aug. 25. 09:05
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
81%
És még hányan élhetnének ilyen jól ha nem lenne NER. Ezen kívül a demokráciának sem ártana ha mindenki egyforma eséllyel pályázhatna és indulhatna a választásokon. Mivel nem vagyok irigy ember, hanem inkább tisztalelkű röviden ennyi a bajom vele.
2020. aug. 29. 03:59
 32/35 anonim ***** válasza:
15%

"És még hányan élhetnének ilyen jól ha nem lenne NER."

Szerintem túl sokat vártok a mindenkori kormánytól, aztán ha nem NER lesz, jön majd a pofára esés, hogy minden maradt a régi. Budapesten is leváltották Tarlóst, hogy végre "fellélegezzen" Budapest, mi változott? Fellélegzett a város, és azóta eljött a kánaán és mindenki jobban él? Szerintem minden a régi (vagy még olyan se). Ha leváltják a NER-t, abból se érez majd meg semmit az átlag magyar. Legfeljebb a kommunikáció lesz más. Sajnálom azokat az embereket, akiknek behazudták az ellenzéki pártok, hogy alapjövedelemmel, EU-s minimálbérekkel, ingyen lakással és olcsó balatoni lángossal mindenki jól él majd és ehhez csak egy jó X kell és hogy majd a gazdagok fizetnek és úgy mindenkinek jut...

2020. aug. 29. 08:43
 33/35 anonim ***** válasza:
0%

."" Ezen kívül a demokráciának sem ártana ha mindenki egyforma eséllyel pályázhatna és indulhatna a választásokon""

Ezen a baromságon egy félóráig röhögtem.

2020. aug. 29. 19:41
 34/35 anonim ***** válasza:
75%

Ez a süket kérdező nem kérdez, hanem agitál, és hülye propagandát terjeszt!

Ahol 85 euró/hó a minimálnyugdíj, ahol a minimálbér még felbruttósítva is csak a fele az osztrák nettónak, ahol a világ legmagasabb ÁFA-ja van évek óta, ahol gyerekek éheznek, ott csak az elmebetegek szajkózzák a jólétet!

2020. aug. 29. 21:29
 35/35 anonim ***** válasza:
73%

"ahol gyerekek éheznek"

Hivatalosan nem éheznek.

A szegénységről már nem csinálnak statisztikát.

Amiről nincsenek számok, az nem létezik.

Ez is egy megoldás.

2020. aug. 29. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!