Mi a véleményetek arról, hogy Orbán is az Adrián nyaralt? (Kép)
2020. aug. 24. 13:14
11/28 anonim válasza:
Hülye lesz a Balatonra menni kétszer annyi pénzért . Az jó lesz a böske utalványos pórnépnek :D
12/28 anonim válasza:
Kevesebb Adria több Balaton, mondá a vezér és Adriából kevés lett Balaton meg hát, ott is volt maffiavezér styloba.
13/28 anonim válasza:
Talán engedélyt kellett volna kérnie tőled?
14/28 anonim válasza:
Tehát most kb 2 hétig az Adriára önkiznek a kormányváltók. Szeptembertől mi lesz az újabb 2-3 hetes téma? Oktatás, szegíny romákok?
15/28 anonim válasza:
Egyrészt nem vennék rá mérget, hogy ő van a képen, másrészt minden második munkatársam oda ment, vagy máltára vagy a környező országokba.. fosnak rá egyszerűen.
17/28 anonim válasza:
Már három éve nem voltam a Balatonon, nevetségese túl van árazva és borzasztóan tele van.
Idén Horvátországban és Spanyolországban voltam heteket, semmi bajom nem lett, mindkét helyen kifejezetten ügyelnek a tisztaságra és fertőtlenítésre. Szeptember közepén költöztem volna ki Olaszországba véglegesen az egyetem miatt, de akkor most ezt is előre kellett hozzam augusztus 28-ra.
Nem tudom miért lepődik meg bárki Orbán "bort iszok, vizet prédikálok" stílusán.
18/28 anonim válasza:
Persze, hogy túl van árazva. Míg külföldön a nyaralók, hotelek, nem a kormány és a haverok kezébe van, addig olcsóbb, mint itthon ahol a kormány kezében van az egész Balaton. Akár Orbán-tó is lehetne már a neve, mert minden pénz oda megy be. Tisztelet a kívételnek: az a pár apartman, ami magánkézbe van, meg is látszik, hogy sokkal olcsóbb.
19/28 anonim válasza:
Németh Szilárd hol nyaral? Nézegetnék félmeztelen képeket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!