Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Orbán is az Adrián nyaralt? (Kép)

Figyelt kérdés
[link]

2020. aug. 24. 13:14
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
46%
Hát erről az a véleményem tudod, hogy a három közvetlen kollégám közül kettő és családja Horvátországban nyaralt júliusban, illetve augusztus elején... és szerintem mindenki döntse el maga, hogy hol szeretne nyaralni.
2020. aug. 24. 13:23
 2/28 anonim ***** válasza:
77%
Nix ugribugri. Kevesebb Adria, több Balaton. Az alattvalóknak természetesen.
2020. aug. 24. 13:24
 3/28 anonim ***** válasza:
80%

Jól teszi.

Szerintem is az itthoni turizmust kellene inkább segíteni.

Kormánytól függetlenül gazdaságilag jobb az Országnak ha az emberek belföldön nyaralnak.

Mi is most jöttünk vissza a balatoni nyaralásból :)

2020. aug. 24. 13:27
 4/28 anonim ***** válasza:
77%

Persze, hogy ott nyaral, hiszen a Balatonon nincs semmi. A magyar ember érje be a Balatonnal ami 2x drágább, mint például Horvátország. A Balatonra is csak egy fotó miatt, ment el, ha egyáltalán elment, mert lehet az a kép tavalyi is akár, amit a családi albumból előkotort és feltöltött, a META-ADATOKAT nem teszi közzé. ;).

De, hát Orbán Viktornak minden szava hazugság még akkor is, ha kérdes. Szinte mindennek ellent mond, amit mond. :)

"Nem hallgattatunk el senkit"

"Kevesbb Adria, több Balaton"

Vajon magángéppel ment? ;)

2020. aug. 24. 13:30
 5/28 anonim ***** válasza:
83%

"és szerintem mindenki döntse el maga, hogy hol szeretne nyaralni."

Ez igaz, csak hogy Orbán azt mondta, hogy több Balaton, kevesebb Adria.

2020. aug. 24. 13:41
 6/28 anonim ***** válasza:
79%
Orbán nyaralhat az Adrián. A koszos zöld színű pocsolya meg maradjon csak a magyar parasztoknak, proliknak.
2020. aug. 24. 13:41
 7/28 anonim ***** válasza:
81%
Én inkább azon agyalnék, hogy Viktornak, hogy telik olyan puccos nyaralásra, hogyha semmilyen megtakarítása sincsen. ;)
2020. aug. 24. 13:45
 8/28 anonim ***** válasza:
61%
Megérdemli ezt Doktor Orbán Viktor Géza Miniszterelnök Úr, a magyar nép eddigi legjobb Miniszterelnöke! Békés áldott nyaralást kívánok innen is Doktor Úr!
2020. aug. 24. 13:47
 9/28 anonim ***** válasza:
62%
#9 én még boldog karácsonyt is kívánok neki! :)
2020. aug. 24. 13:52
 10/28 anonim ***** válasza:
84%
Örülök neki hogy a mi pénzünkön ilyen jól érezte magát, ha már nekünk (jórészt miatta) nem futja ilyesmire.
2020. aug. 24. 13:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!