Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedves ellenzékiek, mit...

Kedves ellenzékiek, mit mondtok erre?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy a komcsik nagyrésze, lehülyézi a hívôket, hogy hisz, de a Prideot meg elfogadja?

Ha ti nyernétek valamikor akkor a keresztények is kapnak majd “hátszelet” ha valaki sértegeti ôket a hite miatt? vagy nem?

2020. aug. 24. 06:49
1 2 3
 21/27 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
78%
Hát ez már egyéni ízlés kérdése. Az enyémnek kicsit sok, hogy a fél oktatási és szociális rendszer ki van szervezve a keresztény egyházaknak, vagy épp hogy egyházi személyek kormánytagok.
2020. aug. 24. 13:17
 22/27 anonim ***** válasza:
75%

"Miért van az, hogy a komcsik nagyrésze, lehülyézi a hívôket, hogy hisz, de a Prideot meg elfogadja?"

Nem vagyok komcsi. Olyan hívőt nem hallottam még, aki ész érvekkel meg tudja magyarázni, hogy miért hívő. Mindig az én tudom, én hiszem.

2020. aug. 24. 13:50
 23/27 anonim ***** válasza:
46%

"Hát ez már egyéni ízlés kérdése. Az enyémnek kicsit sok, hogy a fél oktatási és szociális rendszer ki van szervezve a keresztény egyházaknak, vagy épp hogy egyházi személyek kormánytagok."

Mi az, hogy a fél oktatási és szociális rendszer ki van szervezve a keresztény egyházaknak? Kik azok a kormány tagok akik egyházi személyek?

2020. aug. 24. 14:14
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

1. a keresztények nincsenek kisebbségben

2. vallásszabadság van, mit akarsz még?

2020. aug. 24. 14:24
 25/27 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
69%

"Mi az, hogy a fél oktatási és szociális rendszer ki van szervezve a keresztény egyházaknak? Kik azok a kormány tagok akik egyházi személyek?"

Balog Zoltán lelkész.

A gimnáziumoknak már kb. harmada egyházi fenntartású.

A gyermekvédelmi alapellátás kb. felét is az egyház végzi.

És akkor még lehetne számtalan példát mutatni, mely törvényekkel erősítik az egyház szerepét, könnyítik helyzetét. Nemrég asszem valami olyan törvényt hoztak, hogy a szociális ellátást végző egyházaknak INGYEN lehet ÁLLAMI eszközöket, ingatlant adni.

Oké, hogy nem a püspökök hoznak törvényeket és ítéleteket, de attól nekem ez nem keresztényként még durva (és rajtam kívül még az ország fele nem keresztény).

2020. aug. 24. 15:32
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

# 26 Asszed olyan törvényt hoztak? Igazán hiteles forrás megjelölés.

Egyébként értem én, hogy vannak emberek, akik két agysejttel sem rendelkeznek, de ezt nem kellene még jelezni is azzal, hogy lepontoznak de nem írják konkrétan mivel nem értettek egyet. Mert Deák Dominikon kívül más nem jelezte, hogy szerinte miért f@*zság amit írtam.

2020. aug. 24. 16:20
 27/27 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
55%

Előkeresem, ha akarod, de nem szoktam fiktív állításokkal dobálózni. Ne a tényekkel vitatkozz, hanem a következtetésekkel :)

[link]

2020. aug. 24. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!