Ellenzékiek! Köztetek van olyan aki a nemzeti konzultációt kitöltötte?
Figyelt kérdés
Gondolok én itt arra, hogy rendesen ki lett töltve, nem összefirkálva és rendesen feladva postán, avagy az interneten2020. aug. 13. 19:56
2/24 anonim válasza:
Természetesen.
Nem vagyok saját magam és országom ellensége.
3/24 anonim válasza:
Ki, és 12 oldalnyi véleménnyel együtt postáztam
4/24 anonim válasza:
2-es, nem a fideszeseket kérdezte, de szorgalmas hívõ vagy az biztos!
6/24 anonim válasza:
Megalázóak a kérdések, ki sem bontom.
Ne nézzenek debilnek. Ha normális kérdésekben kérnék ki a véleményem, szívesen elmondanám.
7/24 anonim válasza:
Persze, visszaküldtem, már valamelyik BP-i szennyvízfeldolgozó környékén jár, majd összegyűjtik.
9/24 anonim válasza:
Igen, ellenzéki szavazó vagyok és eddig mindig vissza küldtem, csak azért is, sok kérdésre nemleges válasszal. De ebben is volt pár kérdés ami teljesen hülyeség, de alapjában véve sem kormánypárti, sem ellenzéki, ép ésszel gondolkodó ember nem akarja, hogy ez a sz*r virus el szabadulon. A migráncsos kunzulácio volt h*ülyeség, mert egyetlen egy illegalis betolakadót sem láttam, koronás beteget viszont igen, aki mert letojom tabellákat beszedve, el utazott nyaralni külföldre.
10/24 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy pozitív volt a véleményem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!