Túlszaporodtuk a Földet, ezért terjedt el a koronavírus meg ezért erősödnek a rezisztens kórokozók. Mi a fenének kell minden kormánynak a nagycsaládokat támogatni?
Kétszer, háromszor annyian vagyunk már mint amennyi embert a Föld elbír. Népességrobbanás van, ami végül az emberiség kipusztulásához vezet. Minden eddigi élőlény amelyik túlszaporodott, a kihalás sorsára került. Erre a buta politikusok mégis a szaporodást támogatják, nem a tudatos szingli életmódot. A childfree nemzetközi mozgalmak nem győzik hangsúlyozni ezt a problémát, hogy egyszerűen túl sokan vagyunk.
Mi magyarok miért nem vagyunk úttörőek ebben? Miért nem vezetjük be a gyerek nélküli család modellt? Azokat kéne támogatni akik tudatosak. Minden vállalt gyerek, csak egy újabb szög az emberiség koporsójában.
Tévedsz, bárkit beenged Orbán is lakhatási céllal. Az már más kérdés, hogy egyelőre nem minket választanak, mert rossz a gazdaságunk, de idővel amikor Nyugat már telítődik ide is ugyanúgy jönni fognak.
Hidd el, amit Viktor mond csak parasztvakítás, pont az ilyen hülyéknek mint te. De ő is ugyanolyan liberális ilyen szempontból mint Brüsszel. :)
Hohó! Kibújt a szög a zsákból:
"Szerencsére már rengeteg színes bőrű él köztünk."
Kibukott, hogy bal lib vagy, aki a migrációt támogatja.
Tegyél meg egy szívességet az országunknak: TE ne szaporodjál, nem kell még több olyan ideológiát valló ember mint te.
#13-as vagyok
Te itt csak ne nevezzél senkit hülyének, mert te vagy a legnagyobb.
Undorító ember vagy.
Én meghalnék szívesen, ha ezen múlik.
Fehér vagyok, szóval tökre mindegy lenne.
Nézzétek meg a Hét nővér című filmet.
Csak mert jó film:D Mellesleg ezt a túlnépesedés és egygyermekes család modell témáját feszegeti, szerintem megéri meglesni, mert alapból véve is egy jó film + kapcsolódik ide :)
Mindig megnevettetnek a troll kérdések, pláne ha a kérdező ennyire ostoba. "Te is ballib vagy ha valaha is a Fidesz-re szavaztál, ugyanis ők is bevándorlás pártiak. "
A ballib rövidítést sem sikerült megérteni, ugye? Meg azt sem hogy mi a különbség a legális meg illegális bevándorlás között. Azért ez már szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!