Fideszesek, Ti elköltöznétek az országból ha 2022-ben kormányváltás lenne?
vicces, hogy a komcsi a tanú című filmet említi
csak azt nem tudom, hogyha ti voltatok az áldozatok akkor ki a fene működtette azt a kib***szott diktatúrát?!
#31 én emlegettem, nem egy komcsi. A komcsik, nem szeretik azt a filmet (se). Vagy most magadat mondod viccesnek, hogy mondod, hogy komcsi emlegeti?
A ti családjaitok működtették a diktatúrát, ezért is vagytok nagyrészt most is komcsik, hisz ezen szocializálódtatok, azt hiszitek, ez a degenerált beteg rendszer a jó, ezért építi vissza azt a rendszert a fidesz, maguk, és a ti elvtársi örömötökre.
Amikor meg fletó látszott az erős embernek aki vissza építi, akkor pedig azért csápoltatok neki.
Ez van, jó leírás a rendszeretekről, egyszerű reakcióitoktól a film, tehát "ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség" -> ahol nem vagyunk mi, az gyurcsánysorosmigráncszeuháttérhatalom 🤣
Sajnálom, hogy '89-ben a magyarok nem vadásztak le titeket, így rendszerváltás helyett csak módszerváltás történt, mert van egy mondás, amit szebben kell írnom, mert cenzúrázzák (bár te is jelenteni fogod jó komcsiként 😁 ): csak az elhunyt komcsi a jó komcsi.
Szeretnék egy szabad jogállamban élni
Nem megyek sehova!
Az Összefogásra szavazok a Fidesz helyett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!