Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen jövőt képzeltek a...

Milyen jövőt képzeltek a Fidesznek, ha kormányváltás lenne?

Figyelt kérdés
Nyilván ők maradnának a legerősebb ellenzéki párt továbbra is. A NER képes lenne túlélni egy kormányváltást? Tudna működni továbbra is?

2020. jún. 16. 00:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Az ellenzéket egymástól külön ideológiájú pártok alkotják akik jelenleg csak a fidesz leváltása miatt fogtak össze. Ha hatalomra kerülnek egyből egymás torkának esnek majd a koncért meg hogy ki legyen a domináns kormányzati erő, erről fog szólni a 4 éves ciklusuk a kormányzás helyett, szóval utána a fidesz valószínűleg megint 2/3-al nyerne.
2020. jún. 16. 01:14
 2/12 A kérdező kommentje:

"Ha hatalomra kerülnek egyből egymás torkának esnek majd a koncért"

Addig még kiegyezhetnek a pártok, kitudja. Amúgy én azt látom, hogy pont a Fidesz az aki minden eszközzel elakarja lehetetleníteni a békésen működő erőket lásd Budapest főpolgármesterét és az önkormányzatokat úgy általában. Szemmel látható, hogy a Fidesz véres bosszút indított az önkormányzatok ellen a 2020-as veresége miatt.

2020. jún. 16. 01:23
 3/12 anonim ***** válasza:
27%
Egy ciklus után újra kormányoznának, de ne izgulj semmit, én elképzeltem 2009- ben a Fidesz jövőjét, kormányváltás is lett, és azóta kormányoznak ( 2010) és még fognak is egy jó ideig...
2020. jún. 16. 08:03
 4/12 anonim ***** válasza:
19%
Attól függ, ki kerülne kormányra. Ha a libsi szalonellenzék, akkor ők pont annyira számoltatnák el a Fideszt, mint a Fidesz őket: semennyire. Ha a Mi Hazánk vagy ahhoz hasonló magyar erők, akkor rövid időn belül börtönbe kerülne minden hazaáruló, a Fideszt is beleértve.
2020. jún. 16. 08:23
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

"Milyen jövőt képzeltek a Fidesznek, ha kormányváltás lenne?"

Nem csak kormányváltás kellene ide, hanem rendszerváltás is! (A lámpavasak kihagyásával - még akkor is, ha igény volna rá!)

2020. jún. 16. 10:55
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
#5 Kell a lámpavas is. Csak az biztosítja, hogy ne kerülhessenek újra hatalomra. Anno kohn béláékat is a börtönből szabadították ki, hogy kormányt alakíthassanak.
2020. jún. 16. 12:22
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
A Ner túlélné a kormányváltást ha Orbán maradna a párt élén. Nélküle kevés az esélye, hogy erős legyen a Fidesz.
2020. jún. 16. 18:15
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
Jó elkéne fenekelni mindet ! Úgy hogy piros legyen a popsikájuk és ne tudjanak az audiba leülni!
2020. jún. 16. 22:40
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Lattuk mar orbant ellenzekben.Ott artott ahol csak tudott.Ugy volt vele,minel rosszabb az orszagnak,annal jobb a fidesznek.Mostanra mindenhol az o csicskai ulnek,a legmagasabb polcoktol kezdve a legutolso mutyis trafikig.Szerintem egy uj kormany meg sem tudna mozdulni, a maffia teljesen blokkolna az orszagot.Szerintem meg a polgarhaborutol sem riadna vissza a hatalomert.En mar csak abban remenykedem,hogy koleszterin tabornok es a hazipalinka kinyirja a g*cit.Aztan lesz ami lesz,rosszabb mar nem lehet.
2020. jún. 16. 22:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi lenne nekik a szegedi Csillag!
2020. jún. 16. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!