A magyar társadalom jelentős része miért a cigányságot hibáztatja?
Sajnos a cigányok nagyrésze semmirekellő, nem csak itt, hanem bárhol a világon.
Ezen már vitatkozni.
Viszont most azért elég sok dolgozik legalább.
#11, #12-nek:
"Sajnos a cigányok nagyrésze semmirekellő,"
Mert ugyebár a cigányok nagy részét személyesen ismered, és tudod róluk hogy semmirekellők.
Nem a cigányok nagy része semmirekellő, hanem te vagy rasszista!
Nem védem a cigányokat (ez messze álljon tőlem), de van annyi önkritikám hogy nem beszélek hülyeséget. Én meg sem próbálom a személyes ellenszenvemet általánosítani. Utálom őket amire van személyes okom bőven, de akkor sem érzem feljogosítva magam a teljes fajtájuk elítélésére.
#13 vagyok:
Ugyebár az építkezéseken a segédmunkások jelentős része cigány, ugyanígy például a hulladékszállító cégek alkalmazottai is, és a közmunkások jelentős része is.
Akkor most dolgoznak, vagy sem? XD
"Mert ugyebár a cigányok nagy részét személyesen"
Sajnos elég sokat ismerek.
Másrészt kezdheted sorolni azokat a településeket, ahol nem semmirekellő a nagytöbbség.
Másrészt ugyan ez van Szlovákiában, Romániában, Franciaországban stb.
Nem tudom miért nem lehet beismerni.
Börtön is velük van tele.
Na, gondoltam felmegyek a Facebookra, ma is kikkel volt balhé az 1-es villamoson?
Persze nem 1 az 1-ben.
Szánalmas.
"hanem te vagy rasszista!"
És ez kit érdekel?
Változtat valamit a tényeken?
Vagy mi értelme van ennek?:D
#13, #17-nek:
Ezt nem tudom kihagyni: CSERDI!
Továbbá Bükkösd, Bakócza, Mindszentgodisa, Piskó, Zaláta, Okorvölgy.
Sorolhatnám még, de nem látom értelmét. Biztos vagyok benne hogy ezek a települések (és nem pusztán a nevük) neked semmit sem mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!