Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szijjártó Péternek le kellene...

Szijjártó Péternek le kellene mondania a yachtozós botránya után?

Figyelt kérdés

Ha valaki nem lenne tisztában az üggyel, itt van róla egy cikk:

[link]

2020. aug. 20. 12:35
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
49 szavazat
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
19%
hvg... minden nyaraló monnyon le azonnal
2020. aug. 20. 12:49
 2/39 anonim ***** válasza:
18%
Csak akkor kéne lemondania ha ballib ellenzéki tag lenne.
2020. aug. 20. 12:51
 3/39 anonim ***** válasza:
69%

Ez ki hozta le elsőként? :D

Emlékszem a Népszabadság utolsó számának címlapján ez a cikk szerepelt.

[link]

2020. aug. 20. 12:51
 4/39 A kérdező kommentje:

1-es! "Mert ő is lyukas zokniban toszta a férfiprostikat mint borkai?" Nem. Az a baj, hogy egy luxusyachton nyaralgat az Adrián, úgy, hogy közben dolgozós fotókat oszt meg a facebookon.

2-es! Mondtam volna, hogy mondjon le az összes nyaraló?

2020. aug. 20. 12:55
 5/39 anonim ***** válasza:
76%
Polgári demokráciában. Ami nálunk nincs.
2020. aug. 20. 13:00
 6/39 tgt ***** válasza:
47%
Demokráciában muszáj lenne lemondania egy ilyen botrány után.
2020. aug. 20. 13:12
 7/39 anonim ***** válasza:
20%

Mi abban akkora botrány, hogy egy hajón volt?

Gyurcsány sem mond le, pedig a Momentummal közösen Balatonlellén zaklatták és inzultálták a pihenni vágyókat. A bazársor mellett még lökdösődni is kezdtek az aktivistáik.

2020. aug. 23. 12:41
 8/39 A kérdező kommentje:

7-es!

Na elmondom. Egy fideszközeli ember luxusjachtján nyaralgatott az Adrián, ami egy hétre kb. 60-70 millió forintba kerül, de a nyaralgatása ellenére dolgozós képeket osztott meg a Facebookon.

Azért ez sokkal másabb, mint amikor Gyurcsány, a Momentummal közösen Balatonlellén "zaklatták és inzultálták" a pihenni vágyókat.

2020. aug. 23. 12:54
 9/39 anonim ***** válasza:
24%

Óriási! Óriási kerekek a kocsi alatt.

És most rugózzatok ezen 2 évig. (és ugyan miért kerülne 70millióba? nem vette meg a milliárdokat érő hajót, nyaralt. fideszközeli? - ment volna veled, vagy más lepcsesszájú ellenséggel, jobban tette volna.

Én pl a felbecsülhetetlen értékű Magyarországon nyaraltam, és a Föld, a csillagok, a Nap, a bolygók, a természet "enyém volt" - mind béreltem. Nem a tulajdonom, hanem őrzésre védésre kölcsönkaptam. A munkahelyi emailt néha megnéztem, és feleltem. Rendkívül nagy bűntett, beismerem.

GyF sem baj, hogy nyaralt, reméljük jól pihent, minden embernek szüksége van néhány napra az évből erre, nem baj ha lökdösődött - az sokkal inkább baj, hogy kiakarta árusítani a globalistáknak a hazánkat.

2020. aug. 23. 13:10
 10/39 anonim ***** válasza:
64%

Elfogyna a Fidesz, ha minden egyes tagja lemondana, egy hasonló botrány után:DDDDDD Úgyhogy sajnos lemondani biztos nem fog.

El kell menni ellenük szavazni 2022-ben:S

2020. aug. 23. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!