Miért van az, hogy az ATV-ben szinte minden interjú arról szól, hogy "milyen kár, hogy nem ballib kormány van"?
Bármennyire is unalmas, egyesek még most sem értik, hogy mit utálunk a ballib világnézetben.
1#
Hát, a baloldal és a szociálliberalizmus eléggé összenőtt.
Nincs véleménykülönbség mondjuk a migrációt, egynemű házasságot illetően.
Sőt, egyéb kérdésekben sincs különbség.
Az ATV pont azért működhet, illetve kap állami hirdetéseket, hogy lehessen mutogatni, tessék itt van egy ellenzéki csatorna, ahol el lehet mondani a véleményeket. Hozzáteszem, bár ezt már sokszor leírtam, 5 évvel ezelőtti önmagához képest az ATV már korántsem politikai beállítottságú közéleti csatorna, sokkal több benne az infotainment elem, meg a Columbo ismétlés. Ha összehasonlítjuk a 2015 előtti időkkel, amikor még délutántól késő estig politikai műsorok mentek, ma már ez kimerül a betefonálós Fórumban, ahol az ellenzéki nyuggerek elmondják a véleményük, amit előbb-utóbb lekevernek, a Híradóban és az Egyenes beszédben, ami szigorúan nézve talán a legkiegyensúlyozottabb ilyen jellegű műsor ma a televízióban, mert minden oldal megszólal benne.
De összességében az elmúlt években az állami reklámokért erőteljesen veszített véleményformáló erejéből az ellenzéki oldalon, ugyanakkor látható a nézettségi adatokon, hogy ez bejött, meg nyilván a bevételeken is, hiszen mostanra van 2. csatornájuk, rádióadójuk.
"De összességében az elmúlt években az állami reklámokért erőteljesen veszített véleményformáló erejéből az ellenzéki oldalon, ugyanakkor látható a nézettségi adatokon, hogy ez bejött, meg nyilván a bevételeken is, hiszen mostanra van 2. csatornájuk, rádióadójuk."
Ha diktatura lenne, ahogyan ez a csatorna előszeretettel beállítja, az állam nem fizetné. Azért jelennek meg benne a politikai hirdetések, mert az állam adja neki a pénzt. És nincs ell lehetetlenítve! Ha ez ennyire zavaró, akkor miért nem csinál az ellenzék csatornat? Ott van nekik simicska, meg még elég oligarha, de a külföldi kapcsolataikat is latbavethetnék. Ha ennyire zavarnak a politikai hirdetések. Az a néhány másodperc.
# 8:
"Ha diktatura lenne, ahogyan ez a csatorna előszeretettel beállítja, az állam nem fizetné. Azért jelennek meg benne a politikai hirdetések, mert az állam adja neki a pénzt."
Állítottam mást? Kiegyeztek a hatalommal, akár a Népszava...
"És nincs ell lehetetlenítve!"
Állítottam, hogy el van lehetetlenítve? Pont az ellenkezőjét írtam, hogy amióta szalonellenzéki, azóta ömlik a pénz, így sikerül technikailag is szinten tartani, illetve fejleszteni.
"Ha ez ennyire zavaró, akkor miért nem csinál az ellenzék csatornat? Ott van nekik simicska, meg még elég oligarha, de a külföldi kapcsolataikat is latbavethetnék. Ha ennyire zavarnak a politikai hirdetések. Az a néhány másodperc."
Állítottam, hogy engem zavarnak a kormányzati reklámok? Én általában Youtube-on nézem utólag a műsoraikat, reklámok nélkül. Néha bekapcsolom a tévét, és akkor jót mosolygom a Fórumon pl.
Csupán egy tényt írtam le, hogy amióta állami reklámok vannak, azóta szalonellenzéki, kevesebb politikai tartalommal, mint annak előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!